Разноразно питање

1. Pitaš gluposti Džordi. :)
    Gluplju defku nisam pročitala.

2. jel bi bio problem da se vrati defka aca ilić brkati govnar među žive? pošto je to jedna od genialnijih stvari na sajtu i ne verujem da postoji osoba koja se makar ne nasmeši kad pročita tako nešto.

3. jel bi bio problem da se vrati defka aca ilić brkati govnar među žive

Исти рад само за сланкамен. Једноставно, просто ми невероватно да је то скоро исто оно о чему сам причао са ортаком пре пар дана. А и смешно ми :)

4. Zajebavate li se da su te dvije sahranili? razmod! a dok to ne počne evo, neka i ovu izbrišu http://vukajlija.com/plee-hleb

5. И Могшина ЈУГОСЛАВИЈА обавезно, срамота шта се данас брише...

6. плее је говно и није смешно уопште, а сланкамен има шарм, шајазнам.

7. pa kostić obriso acu ilića....eto dokle je on imo obraza da ide...a stvarno je defka kultna

8. није коста обрисао ацу илића. каизен је.
    е, слушај сада, газда, слушај шта ће да ти кажу!!

9. Ja sam mu rekla kako su se modovi igrali i metnuli tako nešto fuj ogavno na naslovnu. :P

10. Ne, plee je vrh, nego vi to ne kapirate. pa jebem u mater, viđite samo kakve slike kačite na Smiješne slike!

11. Dobroe. Moj post zadnji. Mrzeli biste me zbog toga.

12. Ja imam pitanje za gazdu, može i neki mod da odgovori ako je siguran. Dakle da li je dozvoljeno staviti ovu sliku na majicu, naravno pod uslovom da je nosim ja lično i da je ne prodajem?

http://www.berzica.com/blog/wp-content/uploads/2009/12/vukajlija_logo.jpg

13. Tvoja nema beonjače. :)

14. питали су већ то раније, мешчини газда реко да је свака реклама добродошла :)

док год неко други нема профита од ње.

15. Ja imam pitanje za gazdu, može i neki mod da odgovori ako je siguran. Dakle da li je dozvoljeno staviti ovu sliku na majicu, naravno pod uslovom da je nosim ja lično i da je ne prodajem?

Ја мислим да јесте ако је не користиш у комерцијалне сврхе.
    Не би смио да их хефташ и продајеш без газдине дозволе, мога' би лагано да те тужи, али тако за свој мерак би мога' ја мислим, што да не :)

16. Ajde gazda javi se, neću da robijam zbog majice, ionako očekujem poziv od sudije za prekršaje.

17. Gazda, može dil? Ja napravim hemijske, majce i blokčiće a zaradu delimo 80% meni, 20% tebi. :)

18. Ajde gazda javi se, neću da robijam zbog majice, ionako očekujem poziv od sudije za prekršaje.

Штампај на моју одговорност, али само за себе, па ако ће да тужи, нека мене тужи :)

19. Gazda, može dil? Ja napravim hemijske, majce i blokčiće a zaradu delimo 80% meni, 20% tebi. :)

U prevodu, kad prodaš sve te hemiske i blokčiće tebi ostane čistih 440dinara, a gazdi 88din...mislim da bi bio lud kad bi odbio takav biznis

20. Gazda, može dil? Ja napravim hemijske, majce i blokčiće a zaradu delimo 80% meni, 20% tebi. :)

То би му се и исплатило с обзиром да би био у минусу... Ал' стварно, ко би то купио уопште?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.