Разноразно питање

1. Штампај на моју одговорност, али само за себе, па ако ће да тужи, нека мене тужи :)

Štampam kod tebe u CG, vi ne izručujete begunce lolo

2. Депортујемо те одма' у затвор :Д

3. Što odabirate već odabrane defke?
    slažem se da ima pravih bisera spisanija, koje vredi ivdeti, al brate, nije vam prvi put ovo da radite. čemu? pružite šansu drugim defkama koje vrede a nemaju štiklu.

4. То би му се и исплатило с обзиром да би био у минусу

Ih sad. Kad izračunaš da ide sve Kaizenu još plus meni plata za prodaju, to je baš tih 80% zajedno sa muljanjem ispod tezge da ne zna. ;)

5. Prodavajte na beer festu :)

6. манијаче, мене више занима зашто су неке дефке нестале из одабраних. али, то је мало компликованије питање на које је тешко дати одговор. :/
    зато, макар да их реодаберемо дисправимо неравду! :)

7. Ih sad. Kad izračunaš da ide sve Kaizenu još plus meni plata za prodaju, to je baš tih 80% zajedno sa muljanjem ispod tezge da ne zna. ;)

Па добро, можда ти и имаш Дел Бојове супер моћи да продаш све и свашта. хД

8. kako to nestale iz obranih? imale nekad, pa više nemaju štiklu? hakerica, opušteno:)

9. Па добро, можда ти и имаш Дел Бојове супер моћи да продаш све и свашта. хД

Del Boj ludak, svašta naučiš od njega. :)

10. манијаче, мене више занима зашто су неке дефке нестале из одабраних.

Можда је то био вид казне за аутора/е. Чини ми се да сте пре то радили.

11. Pa mu kasnije dođe kao nagrada. Dobije 2x više poena :)

12. jedan aca ilić nije morao biti ubiven tako....jel moguće da se kazan skenjo da ga aca ilić brkati govnar ne tuži? evo aco ljubazni govnaru tuži mene!!!

13. каизен је обрисао двадесетак страна неке теме плашећи се тужбе јелене карлеуше. целу тему, да. и шта после има да те чуди брисање једне дефиниције..

14. А зар је битно, турите је у неку тему и ћао. Јавне личности су сујетне у пичку материну, контам што се човек зента.

15. tolko bi joj lizo senfaru dok se ne smežura od pljuvačke

16. tolko bi joj lizo senfaru dok se ne smežura od pljuvačke

+1

17. Koji je ovo telefon u pitanju, ovaj sa kojim je slika uslikana?

Mobilni. A kako si ti to primetio, keve ti? DUKATLIJO!

18. Cek, ti nisi vidio mobilni?
    Ja sam to prvo ugledao jebote, ostalo mi i nije bitno.
    I koji je?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.