Imo moj ortak takvu... javno flatulentnu ribu ranije. Svratio ja jednom na kaficu kad ona ni pet ni šes' razvuče jedan junački, kaže "izvin'te molim vas, od piva je". Ja reko dobro, kad je od piva onda može, kad za par minuta eto nje opet. Mislim se ja tu, bemlitisunac kad se ovako u društvu ne usteže šta li tek radi kad su sami.
kolko je odvratno to kad su devojke muškobanjaste...najgore su one što tripuju da će likovi da ih gotive više ako pričaju o fudbalu, podriguju i prde....najgora sorta riba ubedljivo, gora i od grand klinkica
Sa srednjom školom 38.000
Sa višom 46.000
Sa faksom 52.000
to je otprilike ono što sam ja naveo? evro je otprilike sto dinara?
EDIT: moj post:
to zavisi od stručne spreme, koeficijenta, minimalne cijene rada i minulog rada. u pojedinim slučajevima postoje i koeficijenti otežanih uslova rada i slično. kao i svi na budžetu, tako je u cg a pretpostavljam i kod vas. mislim da sa visokom stručnom spremom ta plata može biti cca 500 ili nešto više eura, zavisno od ovoga što gore navedoh. a sa srednjom ne vjerujem da je preko 300, 350 u vr' glave.
Ne znam jer neko pre mene pit'o, ali jer bi moglo da se jebeno uvede edit dugme na komentare, ako već ne mogu da se brišu? Mislim, dobro je to što ne mogu da se brišu, ali dajte editu tahiri da mogu d'ispravim kad nešto zaserem a ne da koristim bezveze 2 komentara. VUJAKLIJA DURADI NEŠTO!
Је л' би могао да се уведе тест интелигенције и провера писмености пред регистрацију сваког новог члана? И да се стави да минималан праг буде бар 70, а за писменост... оно, бар ниво шестог разреда основне. Је ли, Кајзене? Уместо оног "термс оф јуз", то ти ионако нико не чита, лоло.
Zašto ženama treba duže da svrše nego muškima? Žene, zašto se izdvajate? Samo nešto komplikujete, rastežete, otaljavate, te jače te brže te višlje, jad ve naša ne znate ni same što ćete. Ako mislite da je to lako (jebat, da se razumijemo), onda vi probajte da njišete kukovima naprijed nazad x minuta dok neko viče na vas i grebe vas.
Zašto ženama treba duže da svrše nego muškima? Žene, zašto se izdvajate? Samo nešto komplikujete, rastežete, otaljavate, te jače te brže te višlje, jad ve naša ne znate ni same što ćete. Ako mislite da je to lako (jebat, da se razumijemo), onda vi probajte da njišete kukovima naprijed nazad x minuta dok neko viče na vas i grebe vas.
Mnogo je ineresantnije pitanje ima li neko takvu koja prdekne pa PRIZNA da je ona, a ne svali na tebe :)
ahahaha...dame ne prde :D
aca ilić ljubazni govnar kad prdne sve svali na biljanu
Imo moj ortak takvu... javno flatulentnu ribu ranije. Svratio ja jednom na kaficu kad ona ni pet ni šes' razvuče jedan junački, kaže "izvin'te molim vas, od piva je". Ja reko dobro, kad je od piva onda može, kad za par minuta eto nje opet. Mislim se ja tu, bemlitisunac kad se ovako u društvu ne usteže šta li tek radi kad su sami.
kolko je odvratno to kad su devojke muškobanjaste...najgore su one što tripuju da će likovi da ih gotive više ako pričaju o fudbalu, podriguju i prde....najgora sorta riba ubedljivo, gora i od grand klinkica
nema gore od granda , grand je u rangu iznad elementarnih neopogoda.
Sa srednjom školom 38.000
Sa višom 46.000
Sa faksom 52.000
Sa višom 46.000
Sa faksom 52.000
to je otprilike ono što sam ja naveo? evro je otprilike sto dinara?
EDIT: moj post:
Ne znam jer neko pre mene pit'o, ali jer bi moglo da se jebeno uvede edit dugme na komentare, ako već ne mogu da se brišu? Mislim, dobro je to što ne mogu da se brišu, ali dajte editu tahiri da mogu d'ispravim kad nešto zaserem a ne da koristim bezveze 2 komentara. VUJAKLIJA DURADI NEŠTO!
Је л' би могао да се уведе тест интелигенције и провера писмености пред регистрацију сваког новог члана? И да се стави да минималан праг буде бар 70, а за писменост... оно, бар ниво шестог разреда основне. Је ли, Кајзене? Уместо оног "термс оф јуз", то ти ионако нико не чита, лоло.
Citam ja. I to sam 500 puta procitao. Cak sam ukazao Gazdi na neke greske.
a Meśa, što se śekiraš, jedanak se počne pa ko što ponese.
I to što veliš Paninaro.
http://vukajlija.com/sto-se-mene-tice-ti-si-jebana/158942
Može nam se.
Nisam ovo primetio do sad...
хихи, како је вицкаст овај брус.
Lololo
Brus je žensko, loži vas lolo
Sejm. Moja mnogo brzo dozivi orgazam, nekad hoce i tri komada pre negoli je ja isprskam. Meşo, to ti je mozda jer ne jebes valjano..?