Ne znam jer neko pre mene pit'o, ali jer bi moglo da se jebeno uvede edit dugme na komentare, ako već ne mogu da se brišu? Mislim, dobro je to što ne mogu da se brišu, ali dajte editu tahiri da mogu d'ispravim kad nešto zaserem a ne da koristim bezveze 2 komentara. VUJAKLIJA DURADI NEŠTO!
НЕ МОЖЕ! Онда кад се неко прави паметан, па испадне глуп и то му неко каже ил' сам скапира, он може да обрише коментар. Не ваља, боље да стоји брука за сва времена као опомена. :Д И то на форуму што може да се обрише и едитује кад ош је труба. Ја би' увео да се пост после неких пола сата - сат више не може едитовати, а обрисати да се не може никако. Једино модови да могу, наравно.
П.С. Ја дош'о на ову тему да питам је л' то била нека чистка у тиму модератора? Нешто их је мало на листи тамо.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
mogu li modovi da vide ko prati autora?
јок.
aha.
Luli, hoćeš li da mi odgovoriš na pljvt? :)
види, вучице, ако ми га пошаљеш, шансе су веома високе. 50:50, ко за тебе :)
Bar klimni glavom ako si ga pročitala. :)
ахахха који фејл :) до мене је, нисам га видјела
ај саћу :)
:)
НЕ МОЖЕ! Онда кад се неко прави паметан, па испадне глуп и то му неко каже ил' сам скапира, он може да обрише коментар. Не ваља, боље да стоји брука за сва времена као опомена. :Д И то на форуму што може да се обрише и едитује кад ош је труба. Ја би' увео да се пост после неких пола сата - сат више не може едитовати, а обрисати да се не може никако. Једино модови да могу, наравно.
П.С. Ја дош'о на ову тему да питам је л' то била нека чистка у тиму модератора? Нешто их је мало на листи тамо.
Pa gde si ti bio do sad Sreto? Vlada uvela mere štednje pa nema plate za sve moderatore. Neki su morali na biro...
Баш сам се изненадио кад сам вид'о. К'о да је мене неко пит'о шта треба да се ради. лололо
ало, змаје, не бриши постове! кажњиво то!
Sreto, obavešten si ko Koštunica. :)
Фала, то ми је идол!
Znam, sećam se avatara. :)
зашто смо ми са Вукајлије паметнији од обичних људи?
Ne znam, razmišljao sam danas o tome i nisam uspeo dokučiti, što jelte i ne ide u prilog ovoj pretpostavci.
Ja znam!
Ja nam vadim prosek, eto što :P
Zato što se običnim ljudima ne sviđa Vukajlija.