E to ti je intant led. Gledao sam u mitbastersima. Kad je flajka odredjene teperature,dovoljno je da cuknes, i momentalno se zaledi.
P.s. Cvija normalan decko. Svestan je on da ono sto on pravi nema veze ni sa repom ni sa muzikom. Al lepo kaze, na pola godine izbaci par stihova "mrdaj guze , dizi ruke " , i onda mlati pare po svajcarskoj i nemackoj. Inace se mnogo vise pali da bude producent, nego izvodjac.
Liči, liči. :) Mere li mi iko objasniti šta znači reč povoj? Sad je baš nešto pročitah i setih se da sam još u srednjoj nešto tako čuo i blage veze nemam šta znači.
Ma bre, čuo sam ja za taj povoj, to je i logično, nego je nešto drugo bre 100000%. Čekam nekog brata 'Rvata ili tako nekog da mi kobjasni. Ubeđen sam da je njihova reč.
Ma pitam jer znam decka, a drugarica se sa njim druzi. Na stranu njegovo pajvanisanje sa "muzikom", decko je sasvim normalan.
Ma pičku moje babe Živane normalan, nemeš bit normalan i praviti naku muziku pa ni iz šprdnje....
I da pitam...
SACAM OTVORIO FLAŠCU KOLE I ONA JE SMRZLA IAKO NIJE BILA ZALEĐENA, SAMO PUF I ZALEDI SE. ZAŠTO?
Умрео је. На срећу. Не, пардон, нажалост.
Ох! Хвала ИСУСУ И ДЕВИЦИ МАРИЈИ!
Нек је хваљен Господ што је поштедео нашег анђела Цвију!
E to ti je intant led. Gledao sam u mitbastersima. Kad je flajka odredjene teperature,dovoljno je da cuknes, i momentalno se zaledi.
P.s. Cvija normalan decko. Svestan je on da ono sto on pravi nema veze ni sa repom ni sa muzikom. Al lepo kaze, na pola godine izbaci par stihova "mrdaj guze , dizi ruke " , i onda mlati pare po svajcarskoj i nemackoj. Inace se mnogo vise pali da bude producent, nego izvodjac.
I da je umro i da nije i kakvu god muziku da je snimao ne znam šta vas boli kurac da li je umro i ako jeste zašto biste bili veseli ili tužni.
Cvija Bleja je umro?
Виђи Меган Фокс јеботе
Moguce da ima i veze sa pritiskom.
Živ sam jebote, mojne puštate takve zajebancije u etar lo lo
'De, 'de, 'de?
Cvijo Blejo, manijače jedan, preplaši nas jebote!
па Месечарка, или сам ја ћорав. Него, о чему смо оно причали? лололо
Lici na Megan Fox?
аватар брееее. А сад, да ли личи, не знам, ал само плус за њу може бити.
Liči, liči. :) Mere li mi iko objasniti šta znači reč povoj? Sad je baš nešto pročitah i setih se da sam još u srednjoj nešto tako čuo i blage veze nemam šta znači.
исто што и завој. ал' мислим да се више користи код повијања беба.
Ja mislim da to apsolutno nema veze s tim, ali 'ajde. :D
Јест овако како каже Крагујевчанин. Бебе се са тим повијају, она велика пелена што личи на завој, е то је повој.
Ma bre, čuo sam ja za taj povoj, to je i logično, nego je nešto drugo bre 100000%. Čekam nekog brata 'Rvata ili tako nekog da mi kobjasni. Ubeđen sam da je njihova reč.