Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
A što se vi svađate sa njim? Mislim, šta vam smeta Branislav? Evo ja uđem na komentare kad neko spomene da je frka sa njim ili nešto zanimljivo uopšte, čitam lepo kako se ljudi svađaju ko kreteni. Ne kapiram to uopšte, pusti ga nek piše šta hoće...
valdemar je kul lolo
Jeste Džeriko, tako je. Pustim Vagnera, te krećem u boj protiv nejači.
Valdemar je jedan do jaja lik, a Vlasuljar je jedan kontraverzan autor koji svojim ispadima i rečenicama izaziva druge i stvara opštu pometnju među življem (iako smatram da oni sami prave pometnju jer moraju da mu odgovore).
И мене занима исто што и Чака, зашто се палите и реагујете на сваки његов пост/коментар?
Ја не капирам зашто и даље читате шта Валсинарб уопште пише? То ми је нејасно.
Taj rad Stivene, zamisli da moraš da odgovaraš na sve na sajtu sa čime se ne slažeš. Pa morao bih da uposlim 10 ljudi da pretražuju sajt i odgovoraju na sve moguće postove.
Ne znam šta se brinete za njega, kada se zna da će ponovo vaskrsnuti. To je tako, ciklično.
Кол'ко је ово објаснило све могуће
Ја се овим водим откад сам видио прве постове
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=950#post_2063026
ja juče, otprilike u ovo vrijeme, iako imam pravo na jedan poster, iskoristim bag i odjednom postavim dva (već sam postovao o tome na ovoj temi). oba mi obrišete ali to je manje važno. onda mi piše da mogu da postavim -1 poster i reko nema postera dva dana. međutim, upravo mi piše da opet mogu da postavim +1 poster. sada mi je jasno odakle navala postera i reakcija... viđite da se to popravi.
Ma siste mi jajca za Vaslinarom, ali bitan je PRINCIP. Danas Vaslinar, sutra mozete i nekog daleko boljeg i zanimljivijeg lika banovati jer vam se ne svidja. Ajde kad kenja i vredja, pa razumem, ovde je on bio isprovociran, ostali dobiju po 3 dana, a on trajni.
Džeri brate, i ti sad podjebavaš, ne stoji ti.
on je uvek prvi počinjo da provocira, tu nema dileme. navuče sebi i drugima ban, s tim što je on mnooogo bolje prolazio kad su kazne u pitanju.
Bgate, jedan trolovski sajt kao što je vukajlija da banuje lika zato što navlači na ban? Kad je mene navukao na ban? NIKAD!
A čime on provocira? Time što napiše da mrzi ćaleta ili da bog ne postoji? Ili da je defka sranje?
Meni ne stoji da podjebavam? Povuci rec! Evo kako je krenulo - http://vukajlija.com/vilenjak/446844#comment_2214838. Koga Vaslinar navuce na ban, jebi ga, svakako ga donekle i zasluzuje. Mene bi blam pojeo da ne umem da izadjem na kraj sa njim.
Brate, šta koji kurac uopšte znači "jetko"?
EDIT: A nije ni daleko od istine komentar.
Hahah, nsiam ga pratio na forumima čake, ono, piše duge postove, ko to da čita. već samo komentare po defkama.
+1111111111111111111111111111111111111
Meni krivo što je Džoni banovan, a za ovog drugog me baš zabole.
To bi bilo moje razmišljanje, u vezi ovog problema, a sažeto u jednu rečenicu.
Hvala.