Разноразно питање

1. Dobro koliko ima autor koji su banovani na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi vremenski period?

Elem enemi begaš ti od Radničkog kada gubi, nema te na temi... :)

2. Много их има ЦКМ. :)
    Ко су топ пет аутора регистрованих ове године? лоло

3. nesss
    nana
    ti si dobro kotiran
    e sad ne znam koje dvoje još

4. Миле Бубрег је најјачи, за њега и несс-а сам знао и ја. Но ме интересује да л' сам и ја у првој петорци. :Д

5. Ne zaboravite Bubrega ;)

6. Ja mislio mile je iz 2011, veverice imaš pvt.

7. Keva dotičnog je blagim rečima, BUDALA...

8. Пише ти у оном опису "О себи". :)

9. ja ne znam ni ko je taj ajax :D...svejedno fala za info.

10. Dobro koliko ima autor koji su banovani na duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugi vremenski period?

Мораш то да конципираш овако... Ако је просечни животни век чоека 75 година, а просечна старост регистрованог корисника на овом сајту нпр... 20 дина, колико има аутора који су бановани на 55 или више година.

И на то ти наравно нико неће одговорити али бар звучи исправно. лололо

Elem enemi begaš ti od Radničkog kada gubi, nema te na temi... :)

Не бегам, него немам шта паметно рећи, само да се нервирам. А и није било текми, последњи пораз нисам 'тео ни да коментаришем.

11. ja ne znam ni ko je taj ajax :D...svejedno fala za info.

Не знам ни ја, нисам га затекао овде. :)

12. Мораш то да конципираш овако... Ако је просечни животни век чоека 75 година, а просечна старост регистрованог корисника на овом сајту нпр... 20 дина, колико има аутора који су бановани на 55 или више година.

И на то ти наравно нико неће одговорити али бар звучи исправно. лололо

Zezaš me malo, rek'o bih.

Evo iz treće: Koliko ima autora banovanih na 100+ godina? :)

Не бегам, него немам шта паметно рећи, само да се нервирам. А и није било текми, последњи пораз нисам 'тео ни да коментаришем.

I sa igračem više ne meru da daju gol.

13. kako se zove onaj francuz što je poznat po elektro muzici? uglavnom je to sve iz osamdesetih.

14. Kako se zove ono kolo đe stane muzika, pa onda krene bubanj lagano u zajebanom, staroplaninsko-vlaško-makednoskom ritmu, i onda tri čobanina iskoče sa strane ogrnuta gunjevima i sa ogromnim čupavim kapama, ufaćeni za pojas, pa ritam ubrzava i onda realno iskobjašnjavaju kolom i igrom i poseru se na sva kola, igre i igrarije koja je naš mučeni narod smislio?

Ritam ide nekako vako: ti.rapa-ta...ta, ra-pa, ra-pa, ta....ta.... :D

15. Да ниси написо како иде ритам, никад не бих провалио. лоло
    Влашко неко гарант ако су чобани у питању или гламочко глуво. :Д

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.