Разноразно питање

1. Не, то значи наталитет.

2. Meni su npr. Nataše, Tijane i Nine zbog jednog primerka odbojne.

Neznaš pojma :)

3. Ako se setim neke normalne Nataše, apdejtovaću ili modifikovati stereotip. Ok?

4. Хвала, људи! Куроња је у питању. :Д

5. Đes, Agilni, evo i on voli Nataše :)

6. Evo, ženska imena s pozitivnom stereotipijom: Sandra, Jasmina, Natalija, Tamara, Vesna.

Ova mainstream imena poput Jelena i Milica ne mogu da ubacim ni u jednu kategoriju.

7. Tijane... Znam dve i obe su najnepodnošljivije osobe koje sam ikad upoznala.

8. Ja znam dve Vesne, jedna je malko retardirana a druga ima 120 kg (sad je spala na 110), ali je mnogo kul žena.

9. Uzgred, je l' Jasmina muslimansko ime?

10. Имаш две верзије. Јасмина, оно отегнуто, је муслиманско, а Јасмина, оно отресито као кад кренеш да кажеш за цвет "јасмин" па само додаш "а" је српско. Не знам добјасним соним дугоузлазним и краткоузлазним, да ме јебе чета црнаца.

11. Как'е бре везе има акцентовање са вером?

12. veverice, to na srbskom?

13. Evo, ženska imena s pozitivnom stereotipijom: Sandra, Jasmina, Natalija, Tamara, Vesna.

Ja, ja, ja. :D

A jeste tako stvarno, Jasmina se akcentuje drugačije, mada to je do govornog područja, ne do vere. Recimo, i moji drugovi Obrenovčani hemija govore drugačije od nas Mačvana, to mi onako uvek bilo čudno.

14. bogomi te fale, Jasmine...

to je grafit na zgradi do moje.

15. je l' zna neko norveški?

16. Vidi ove sa ovim luksuznim jezicima, hahahah

17. А уватите ме за Јасмину, знате! :)
    Ваљда се развило то из овога што каже Месечарка, другачије се изговарало тамо и вамо, па сад је као та разлика. Не знам, то сам чуо да се само по томе разликује, али да је име и њиово и наше.

18. e jebo vas miš, sad moram i norveški naučit' -.-

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.