Prijava

evo malo statisike, 2,5 melearde sprcano za sada kojekakvim šehidima i low badžet opremom lol

https://pbs.twimg.com/media/HC0hcp5awAE-ikc?format=jpg&name=large

Bolje mišomor da si joj odneo.

U pravu si.
Treba ovakvima kao ja da se zatre trag, eltako?

jevreji su verski fanatici koji nas decenijama dave svojom verom, svaki njihov film, serija, knjiga mora da bude o nekom davidu.dosadni triperi koji neprestano dave sa tim davidom i nekim talmudom.uzeo knjigu nekog jevreja, knjiga spada u klasik svetske knjizevnosti, lik odma poceo sa nekim verskim obicajima i nekim govnima msm sta bre ima to da citam koga to zanima.sto se tice toga sam se opametio-cim vidim film ili seriju koja je o tom davidu ili o nekoj pracki odma preskacem, boljereceno sve jevrejsko preskacem jer to prosto mora da bude o davidu, sinagogama i dr.sranjima.i jos nesto vazno-zamislite jevreji i ameri pobede u iranu, uspostave marionetsku vlast kao sto rade i onda krenu da kupe kajmak, postanu jos mocniji, njihove elite jos bogatije.jel stvarno zelite da zivite u takvom svetu.,idioti tupavi

sto ne prave filmove o tome kako su ubili isusa, koji je bio divan covek.jedan od najboljih i najpametnijih na planeti ikada, a mozda je i stvarno bio bog.

ako se overhajpovanje na srblje zove srbovanje kako se zove ovo majmunisanje belosveckih gojima na jevrejštinu? čeusianje?

koga to zanima

bukv puca mi kurac za celu pricu zanima me samo srbija jete govna maloumnici. Jese ovde kod nas vode glavnu politiku, siptar je njhov patuljak doslovno...od gej agendi do sorosa i ostalih majmuna. Svako sranje koje su cionisti izmislili i otrovali kako belu jevropu tako posledicno i nas, od migrancke politike, korona agende preko kona, ovog djurica ješe što nas kanali u globalnoj politici itd itd. Brnaba njihov men bukv preko usaida i ostalih govana.

Bukv protežirati ješe kao neki vrednosni sistem je komunjarski transfer na max

https://pbs.twimg.com/media/HCvJCN9a0AABfS7?format=jpg&name=900x900

inace najavljuju nestanak hrane po top destinacijama el je sve bazirano na uvozu

Meanwhile in the Balkans:
Serbs from Serbia: for Iran
Serbs from Bosnia - Republika Srpska: for USA/
Israel
Albanians from Kosovo: for USA/Israel
Muslims from Bosnia: for Iran
Thus:
Muslims from Bosnia are tweeting: Kosovo is
Serbia
You can't make this s*it up.

treba odvojiti delovanje vazalnih vlasti od volje naroda. Svi ovi bi mahom bili za Iran kao i za Rujane. Pitanje je samo koliko je vazalna vlast dominantna u banan republjikama i koliki je stepen retardacije ukupno.

Decenije širenja propagande i kojejkvih narativa je uzelo svoj danak

kolku dodik ima podrsku u srpskoj, bukv je na 20% a politicki inzenjering ne dozvoljava nekog narodnog kandidata.

Dodika su ješe dovele na vlast jos 90ih.

Ovog ramu ima proteste svaki vikend u tirani bukv, prosli vknd su vatrometom palili parlament. Rama i nije allbanac već cincar globalista.

a viđe ga kurtiša zadrtog šiptara

https://bujanovacke.co.rs/wordpress/wp-content/uploads/2024/06/viber_image_2024-06-09_09-58-52-390.jpg

ne bi iskljucio ni ono o cemu prica kineski profesor.prvo vlade ne upravljaju zemljama, jasno je i da vlade ne postuju volju gradjana.plan je da ameri dodji kopneno u iran i da izgube,izrael ostaje i uspostavlja kontrolu,mnogo ljudi gine pa se dovodi nova radna snaga iz indije, kine itd koja ce da se cipuje, AI ima tu svrhu zato se i forsira.amerima se cela ekonomija zasnima na AI.vodice se jos ratova, cilj smanjenje stanovnistva da bi se lakse kontrolisalo.svim tim upravlja ustvari vojno industrijski komplex, tajna drustva i tako to.msm ok vrv prica ima dosta rupa, klasicna teorija zavere.ali sobzirom na ovo ludilo, stalni ratovi, narod bukvalno ni na sta ne utice, treba i ovo imati u vidu.citam pre neki dan da je open ai sklopio dogovor sa americkom vojskom.oni ce da imaju uvid u sve.zato sad mnogi u usa otkazuju pretplatu za chatgpt

kako se zove ovo majmunisanje belosveckih gojima na jevrejštinu

Stokholmski sindrom.

Serbs from Bosnia - Republika Srpska: for USA/ Israel

E ovo. Ja nit sam neki čist Srbin, nit imam veze sa RS, ali sam rodjen u Mostaru.
I još se dodatno lomim, jer sam za Izrael ali ne i za SAD.

ne bi iskljucio ni ono o cemu prica kineski profesor

Taj lik je lažnjak - beži od njega.

Za ideologiju - Dag Mari, Bibi.
Za šta će sledeće da se desi - Vidoviti Milan.

I kamen bi zaplakao.
Koja predivna priča, otac na samrti savetuje svojih 5 sinova.
Ljubazno i argumentovano pokopava onu ženetInu koja se usudjuje da mu upadne u reč.
Rotšildi - tome treba da stremimo. Rotšildi - a ne zvona i praporci.

Rotšildi - tome treba da stremimo. Rotšildi - a ne zvona i praporci.

ceu epstajn sa ćemua

Dag Mari

Bio mi simpatičan šupak meraklija, dok nisam skontao da je baš hardkor asset, za šta mi pak nije trebalo dugo.