inače ova belo plavo bela je zastava drugorusijanaca, u istom su oboru. Kacam još govorio da velika većina tih ruja što su dočli kod nas drugoruski ološ
a stigo je i novi ukrofašista da sprovodi epštajnovsku politiku
kvalitetno ostarilo
https://pbs.twimg.com/media/HCBUnvQW8AEdAGa?format=jpg&name=900x900
Nisu ni pogresili, rusi polako zavrsavaju svuju mucnu vojnu operaciju
Неће још пар година, госпоцки, да денацификују педерску украјину
čekaju se njemci da krenu da reše problena
Па већ су кренули пси рата па су добили по гузици
Haha vukajlija od progresivnog presla u steciste fasisticke desnicarske marve.
nikad sait nije bio leftardski, imao je svoje momente al cekao se seseljuga ovde jos od stari dana
to ti se desi kada se nešto raspada; nakoti se puno gljivica, vaginoze i ostale gamadi jer nema koga da ih steše. to se čak vidi i na primeru republike srbije. pomozi meni i jovoru da vratimo vukajliju u zlatno doba progresivnosti, racionalnosti i laicizma!
Каже кер страмер да ће бротанија издвајати 3 милијарде фунти годишње за украјину, трпај глупе британце до краја
jebo im hoholstan milu majku svima redom da im jebo.
Шта је ово шон пен подржава украјину па откуд сад то да је актуелно, ко га плаћа кад је онај јуесејд угашен, добро, дошло је пара овим украјинским званичницима од трговине децама, ваљда могу да издвоје 5 6 милки за шона пена да подигне морал нацистима, кад су имали за ван дама, имају и за овог.
holivucki kabalisti idu kod koakinskog za pare da brejnvošinguju mozgove filmadžija i serijaša poreskih usa obveznika
ma dajte ljudi to su teorije zavera
nego el ima neka preporuka de je glumio neki bas dobar film da gledam?
Не сећам се нешто филмова шона пена, ал знам да је ван дем атлецки боготац, они филмови из 80их и 90их са тучама и вежбама су стварно топ што се тиче његовог изгледа и разгибавања.
Kidnapovanje ljudi u Ukrajini ne jenjava
Замислите да смо у нато, па овако би и ми летели, иначе гледао сам клипове по нету, ето, годинама уназад, углавно је било добрих одбрана, дођу у аутомеханичарску радњу ови их а механичари одбране колегу француским кључевима, па ти бани бајо.
Док зеленски шмрче по лос анђелесу и док западни инфлуенсери шизе по нету како подржавају украјину, како јако ради контрола ума.
eoga lajv
https://www.youtube.com/watch?v=2c95R5DgBwU