Aj sad jedno lepooo pitanje.
Sinoć vidim na plafonu u sobi pauka i zgrabim neku knjigu i ne ubijem ga (zbog da ne userem zid) i zveknem ga malko samo da siđe i on pade na pod i otrča brže-bolje negde...
E sad!
Ako zamislim da je pauk mali a visina od poda do plafona je mala gledajući iz naše perspektive a velika gledajući iz njegove perspektive, kako to da se nije izlomio ili sjebao jer da ja padnem sa te fisine tj sa visine proporcialne mojoj visini a koju bi mogli dobiti deljenjem visine od poda pa do plafona sa visinom pauka i kasnije taj prozivod pomnoziti sa mojom visinom?
Ko tu koga jebe?
Postoje dve opcije. Ako je onaj veliki pauk, onda je veliki i otpor vazduha, a njegova masa je relativno mala. Postoji nesto sco se zove terminalna brzina, a ona je u tom slucaju mala, pa sto bi mu bilo nesto. Postoji i nešto šćo se zove evolucija, a to je omogućilo divnoj crnoj maćki da skače skrova i dočeka se na noge, a ti slomiš ruku/nogu/kuk.
Jebiga, ako nisi zadovoljan onim što si dobio kao čovek - požali se Svevišnjem, možda u sledećem životu budeš sekvoja, pa pevaj Ne može nam niko ništa.
хоћу, обећавам, није ми мрско! очајнички ми треба tа сличица :D
људии? ениван?
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/108757_700b.jpg
?
Joj vid mu glave!
I dje moj lajk eufemisticno nazvan citanjem?
ХВАЛА!
ин а минт!!
Aj sad jedno lepooo pitanje.
Sinoć vidim na plafonu u sobi pauka i zgrabim neku knjigu i ne ubijem ga (zbog da ne userem zid) i zveknem ga malko samo da siđe i on pade na pod i otrča brže-bolje negde...
E sad!
Ako zamislim da je pauk mali a visina od poda do plafona je mala gledajući iz naše perspektive a velika gledajući iz njegove perspektive, kako to da se nije izlomio ili sjebao jer da ja padnem sa te fisine tj sa visine proporcialne mojoj visini a koju bi mogli dobiti deljenjem visine od poda pa do plafona sa visinom pauka i kasnije taj prozivod pomnoziti sa mojom visinom?
Ko tu koga jebe?
pohađao si osnovnu školu?
ne
Postoje dve opcije. Ako je onaj veliki pauk, onda je veliki i otpor vazduha, a njegova masa je relativno mala. Postoji nesto sco se zove terminalna brzina, a ona je u tom slucaju mala, pa sto bi mu bilo nesto. Postoji i nešto šćo se zove evolucija, a to je omogućilo divnoj crnoj maćki da skače skrova i dočeka se na noge, a ti slomiš ruku/nogu/kuk.
Jebiga, ako nisi zadovoljan onim što si dobio kao čovek - požali se Svevišnjem, možda u sledećem životu budeš sekvoja, pa pevaj Ne može nam niko ništa.
и мени то није било јасно... а после сам уписао пети разред.
Dal neko zna postoji li negde lista prekul norveskih filmova, tipa Trolljager, Rare exports - Christmas tale, Headhunters i tome slicno?
I nažalost, nikada ga nisi završio...
zar nisi i ti sa ostalom bagrom pljuvala zeceve na temi sa slikama?
edit
eo
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/68404_374416279318706_1345694373_n.jpg
Hoće neko da mi kaže na kom sajtu i kako da kreiram meme (ako je to to što ja hoću), tj. moju sliku sa mojim tekstom gore i dole?
http://memegenerator.net/create/generator
A je l izlazi slika negde ili je samo ja vidim posle?
Izađe uglavnom na monitoru, osim ako nemaš projektor lolo
излази и довека остаје тамо
U mame im ga radoznale.... E pa prc, nedam!