Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
All Programs>Accessories>Accessibility - Windows xp
All Programs>Accessories>ease od acces - Windows 7
To je, hvala.
Je li bio nekad Motli Kru u Srbiji?
Dube, najlakše ti je Start-Run-kucaš: osk
koliko znam,nikada motli kru nisu bili u srbiji.
Нису били, нити ће бити. :(
A kako da ukuca, kad mu ne radi tastatura? :D
имаш у Start/Programs/Accesories On-Screen Keyboard!
pokreni pa videćeš i sam...
Sramota me sad.
Ali može da iskopira odavde! Da! :)
Gde ima da se kupi glinamol ili biolin?
Šta će ti to? Sačekaj da se otopi sneg, odeš u prvi parkić po bljuzgavici, razgrneš kaljugu i praviš figurice:)
Šalim se. Pogledaj u nekim jačim knjižarama. Poslednji put sam ga kupovao pre 20 godina:)
hehe neverujem da ljudi i ovo pitaju:)
Šta će ti to? Sačekaj da se otopi sneg, odeš u prvi parkić po bljuzgavici, razgrneš kaljugu i praviš figurice:)
More marš. :) Treba mi da pravim neke kalupe za kolače, da ne detaljišem sad. Već par godina ne viđam to nigde, pa me zanima postoji li još uvek u prodaji.
pa bolje da si bacila link sa slikom sta ti treba pa ce ti neko vec naci..
Ako si negde u Vojvodini, to će ti biti lako. Odi do prve ciglane i sigurno će ti dati 10-ak kg.
Stvarno, imaš u knjižarama.
p.s. glinamol je hrvatski brend školske gline. Mislim da se u Srbiji to ne radi više.
http://www.portal-usluga.hr/shop/slike/a1/male/010820-Fokus_1.jpg
Evo slika. Ma ne mora hrvatski, svejedno, samo da je funkcionalan. Nato, nema već neko vreme, nisam nalazila. Zato i pitam.
Ovde ima svega što ti je potrebno za pravljjenje raznoraznih kalupa
http://www.hobby-art.rs/srpski.htm
Baš ću da svratim do njih prvom prilikom i raspitam se jesu li proizvodi bezbedni za upotrebu, pošto se radi o oblikovanju hrane..