Разноразно питање

1. А па онда су се оладиле док су стигле, можда није до њих. :Д
    Иначе, чим се охладе мало, добијају ту гуменкасту димензију. лоло

2. А можда су испржили искоришћене кондоме?

3. Bačje, a oni pipci? Sace plašim da pitam kako bi mogli da nameste iste?

Drogirani, moguće onda da je to, dok on dođe u Borču... lololo

4. ЛИГЊЕ НА ЖАРУ РУЛАЈУ!

5. svinjski vrat na žaru rula, naročito ako je prvo malo dimljen, a lignje su fensi :)

6. хахаха има нешто и у естетско-фенсерском делу

7. Ja bila do Metroa u nabavku sa drugarc'om i vratila se, a vi još vodite polemiku o lignjama... Koje su bile gomene, btw... I slažem se za svinjski vrat. Sacam pojela krmenadlu, i moram priznati da sam zaboravila na lignje... :)

8. to bre smorka, krmenadla je Bogom dano parče mesa - ima prirodno ugrađenu ručku za držanje dok se glođe (ima i pileći batak, ali ptica je ptica, a gica je gica :)

9. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA, vidiš, nikad nisam razmišljala na taj način, a uvek sam istu jela rukom. Ma, ja jedno dva i po meseca nisam pipnula nikak'u živinu (prezasitila sam se njome, Duče će ti ispriča), kacam došla kući, mama spremila pile, tako mi je nekako imalo blag ukus... A od krmenadle NAJVIŠE volem tu kosku da oglođem i ono meso najbliže njoj, najbolje! :)

10. Jaoooo, koliko lukaaaaa.... Mmmm....

11. uf, a što volem kad krmenadle samo umočim u ključalu mast na pet sekundi pa posle bacim na žar - ostanu sočne, a lepo se ispeku...

12. To ti je pravi domaćinski potez, mast zaštiti veći deo vode od otparavanja, i onda ne budu suve, tj. ostanu sočne što kažeš. :) Ja ih ovde u malo ulja, masti i vode ostavim da se ispeku na pola u poklopljenoj, uz lukac često, mnogo mi budu sočnije budu tako u nekoj verziji, nego da ih samo pržim. :)

13. Hm...ipak glasam za svinjski vrat, iako je činjenica da su krmenadle dobre.

14. prema mesu čovek mora da se odnosi sa poštovanjem, bilo da ima u planu da ga konzumira oralno ili drugačije ;)

15. Jebo me pas kad otvorih temu gladan.

16. prema mesu čovek mora da se odnosi sa poštovanjem, bilo da ima u planu da ga konzumira oralno ili drugačije ;)

E, takoe. Čuvajte svoje kobasice, butove, bela mesa i ostalo... ;9

Jebo me pas kad otvorih temu gladan.

Retko kada da mi ne pričamo o hrani ovde. hahahahah Kako god okreneš na kraju se nastavi sa hranom... Mada je bila ona veoma da kažemo zanimljiva diskusija o bojama...

17. ovu temu najviše volim, tu sam prvi put saznao da je moguće pisati šta hoćeš i ne biti banovan zbog spema, a ujedno sam i jedini put ovde banovan zbog spema na dva sata :)

18. Jebo me pas kad otvorih temu gladan.

Mlata je konzumirao meso analno lololo

19. E, takoe. Čuvajte svoje kobasice, butove, bela mesa i ostalo... ;9

Pu jebem mu nanu nikad nisam čuvao svoju kobasicu :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.