Разноразно питање

1. šta je plinarica jebote?

2. reso/rerna na plin.ne znam kako bi se englezu drugacije moglo objasniti.

3. Zašto se ciganima u dvajesprvom veku dozvoljava da voze kočije po putu i teraju konja po asfaltu i to uz vidan bol u kurcu za saobraćaj.

4. zato što nemaju para za kaznu, a skupi su za zatvor

5. jednostavno je resenje....pobiti sve te konje pa nece imati sta da im vuce kocije

6. Шта је флодовање?

7. Ja mislim serendanje po četu...

s
    e
    r
    e
    n
    d
    a
    nj
    e

p
    o

č
    e
    t
    u

Nisam siguran.

8. Ko ovdje još jebe osim Zhajka?

9. Биће да је то, хвала.

10. Може неко да окачи онај гиф где Ђоковић дрка код контејнера, мислим да је Пезос качио то?

11. Hahahahahahahahah!

Negooo, ima li tema "klaberska muzika?" Club, dance, electro, house.

12. http://www.24sata.rs/scena/muzika/vest/on-je-taj-izlazi-30-puta-mesecno-i-uvek-je-okruzen-sa-10-15-golisavih-cica/133110.phtml

Је л' ово реално? И Блиц је писао о овоме, мени стварно није јасно... Замишљам новинара коме се јавља познаник да му каже да зна једног што излази свако вече.

13. Za neupucene,on je sekretarica u firmi gdje rade ove dame.Sastanci se zakazuju preko njega.Nadam se da sam objasnio

Poslao: Mikelycg

Vreme: 18.04.2014 u 17:14h

Ако је ово тачно, онда је још невероватније.

14. Ајте људи, ко се разуме у влашке мађије и мађије уопште, да ми растумачи ово:
    http://s18.postimg.org/bqvro6w8p/103.jpg

Другар нашо овако поређана зрна кукуруза испред капије и трипује се да неко жели да му науди. Ја му лепо кажем да га неко тролује, ал реко, да приупитам стручњаке прво.

15. Neko baca vudu magiju na njega.Kad bi se spojile tačkice bio bi nacrtan čiča gliša

16. Kupi rasol na pijaci, od NEKOGA KOGA NE ZNA! Mnogo je važno da kupi od koga ne zna, da ne prebaci kletvu na prijatelja! Kad dođe kući ubaci zrna graška odozno redom da kupi. NEK NE DIRA DO TAD ZNREVLJA! SLUČAJNO! Dok to radi da mu u pozadini ide pesma Bore Drljače Stari vuk! Mislim ne mora Bora Drljača al domaća mora! Strana ne radi! I nek pojača na najjače. Da ignoriše ko ga šta pita dok to radi da ne poremeti čini! Kad ubaci zrnevlja, da zakolje pevca starog 2 meseca i 4 dana, (ima isto na pijaci, samo reci pevca zaklanca, znaju žene to), baš na tom mestu. I da simetrično s druge strane kod komšije zakopa flašu, al da ovaj ne vidi, da ne poremeti čini. Pevca ostaviti da odstoji dan minimum, može i dva, neće da šteti, skuvati i prosuti kerovima. To je to. I da se ne igra sa decom taj dan, i da ne ide u lov. To nikako!

Pazi taj što je ostavio zna šta radi, nije se zajebavati s njim.

17. Pevca mora da zakolje odma na pijacu, čim ga kupi i preuzme, jako važna stvar.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.