Разноразно питање

1. mogu, ali svako svoj deo konverzacije - to je stanje duže od dve godine

2. Sad imam problem, jer sam dobila RUŽNE poruke. :(

EDIT: Kako da blokiram dotičnog autora?

3. Дај му то што тражи и надај се да ће да престане. Хе хе

4. Pa ti si musko. To svi znaju. Doticni moze da bude samo neki peder.

5. Pošalješ mi printskrin konverzacije na PVT i ja odstranim gangrenozno tkivo sa zdravog dela sajta hirurški precizno uz početnu mogućnost recidiva koji potpuno nestaje ponovljenom intervencijom. Jednostavno.

6. Ja ne umem da pošaljem taj printskrin.

7. Bruce - Knight in shining Armour :)

8. muskatla
    Ja ne umem da pošaljem taj printskrin.

A Modesti Blejz, najjebozovniju junakinju stripa ikada, umeš da turiš navatar? I time nalepiš zapekle nolajfere.
    Sada lepo snosi posljedice!

9. Ja sam to uradila u potrazi za Vili Gervinom, jbg! :P

10. Ne mogu drugačije da intervenišem, PVT je garantovano slobodna zona i moderatori nemaju uticaja bez grafičkih dokaza. Probaj da uloviš nekog klinca u okolini da ti odradi taj print pa mi pošalji.

11. Obećala sam drugarici da ću da budem animator na rođendanu njenog sina. Uradih to, onako, od srca.
    Sad mi je došlo i do mozga.
    Ka ću?
    Imate li neki predlog za mene?
    Ideju?
    Deca imaju 8 godina ima ih petnaestak i to traje 3 sata u stanu.

12. Imaš one standardne igre koje idu po tim rođendanima. Pitalice za slavljenika, pa onda ono kad igraju, pa moraju da stanu u trenutku kad završi pesma i tako te toboganovske fore.
    Ne daj im loptu, niti hrčke, to je važno!

13. Pa sta znam. Ono,muzicke stolice im das da igraju,trebas samo da stiskas stop i plej na plejeru. To je jedan sat. Da vidimo za ostala dva. :D

Mogla bi ono sa pogadjanjem zivotinja. Ture ceduljice na celo i ostali objasnjavaju sta je...

Stade mi mozak sad...

14. Nemoj samo da zaspiš sad!

15. Bojim se da na kraju rođendana ne dobijem batine.

16. Ne daj im loptu, niti hrčke, to je važno!

Ahahahahahahhaahahah!

17. 1. veći papir (pola hamera a0), gomilu bojica i flomastera i kad uđu da svako ocrta svoj dlan pa u njemu napiše rođendansku čestitku
    2. limbo dens
    3. muzičke stolice
    4. dok jedu tortu ili piju sok neka pričaju šta će ko biti kad poraste

eto, mali prilog od mene :)

18. Nemoj samo da zaspiš sad!

Ma kul sam jos uvek :D

19. Iznajmiš Plejstejšn 4, rkneš im fifu ili pes, daš im 4 džojstika i napraviš turnir.

Dok se svi izređaju prođe 3 sata ko ništa.

20. Vodim decu na te rođendane svaki čas. Sranje mi bude kad im puste crtani tipa 40 minuta do sat, treba ih aktivirati nekako.
    Majo, umeš li da izvodiš trikove? MIslim magioničarske? Nauči na brzinu neki: čak i ako ne uspe i izblamiraš se, to će opet biti zabavno.

Još par saveta: ne ulazi u igre koje uključuju penjanje na krkače ili bojanje: sjebaćeš kičmu i stan!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.