Разноразно питање

1. Radijacijo, tehnika ne dolazi u obzira jer tako zahtevaju roditelji.
    Bruce, tvoji saveti su praktični.
    Hvala, ljudi....
    (imam još nekoh dilema, ali jednu po jednu da izbacujem)

2. Postaviš nekoliko flaša od sokova, čaše pune vode, rasporediš i neku krivudavu liniju po sobi i kažeš klincima da dobro osmotre kako je sve postavljeno, onda svi izađu iz sobe i ulaze jedan po jedan vezanih očiju da pokušaju da s kraja na kraj sobe pređu, a da sve prepreke preskoče. E, fora je u tome da kada napuste prostoriju posle razgledanja prepreka, sve prepreke skloniš.
    Prvo dete uđe samo i muči se da sve kao preskoči, kad završi skineš mu povez i ono se iskida od smeha što ustvari nema prepreka, onda uđe sledeće dete, pa se vas dvoje smejete dok preskače nevidljive prepreke, i tako je sve više i više dece koja znaju za foru i jedva čekaju da vide kako će sledeće da se izvija nad nepostojećim preprekama. To može i sat vremena da traje. Klincima je to baš zabavno!

3. Postaviš nekoliko flaša od sokova, čaše pune vode, rasporediš i neku krivudavu liniju po sobi i kažeš klincima da dobro osmotre kako je sve postavljeno, onda svi izađu iz sobe i ulaze jedan po jedan vezanih očiju da pokušaju da s kraja na kraj sobe pređu, a da sve prepreke preskoče. E, fora je u tome da kada napuste prostoriju posle razgledanja prepreka, sve prepreke skloniš.
    Prvo dete uđe samo i muči se da sve kao preskoči, kad završi skineš mu povez i ono se iskida od smeha što ustvari nema prepreka, onda uđe sledeće dete, pa se vas dvoje smejete dok preskače nevidljive prepreke, i tako je sve više i više dece koja znaju za foru i jedva čekaju da vide kako će sledeće da se izvija nad nepostojećim preprekama. To može i sat vremena da traje. Klincima je to baš zabavno!

Jebo te,ovo hocu ja da igram! :D

4. Pojelo mi komentar, ja ovo počinjem od sledećeg rođendana uz kameru i prisutne odabrane roditelje, dede i babe :)

5. Dobar predlog božsačuvaj, tripozan, valja ubaciti i matorce. Samo paziti na babe da ne izlome kuk

6. Ovu igru pamtim iz vremena kada sam ja imala osam godina i nikada se posle toga ničeg boljeg na rođendanima nismo igrali i mislim da je ceo razred zapamtio taj rođendan kao najbolji za sva vremena

7. Ja ću to da uradim kao performans, 'oću života mi!

8. Bruce koje je tebi zanimanje u stvari?

9. Natnat, već počinjem da skupljam flaše...hahahah biće urnebesno...

10. rasni, član sam ULUV-a, performer, konceptualni umetnik, diplomirani ekonomista, popravljao računare, programirao, sklapao nameštaj, radio na građevini, predavao engleski u školi, trenutno sam računovođa, a za koju godinu ko zna :)

11. Bruce, ja, vala držim svoje zanimanje koje je u skladu i sa diplomom i ne ispušĆam ga.
    Vazda se divim ljudima na toj dinamici...promenama i sl.

12. Jesi upozno marinu abramović ako nisi ne priznajem te za performera!

13. Count Zero, vodila sam i ja mlađe dete na te dogodovštine (starije ređe jer je odrastao u "doba nepravednih sankcija" i njihovih posledica). I vazda sam se čudila tom bacanju para.
    Zato sam i pristala da pomognem mojoj prijateljici.

14. Tja, mi pravimo po igraonicama već nekoliko godina. Mali stan, ne može se smestiti tipa 20-oro dece nikako. A ovi moji idu svuda, pa nije red da zovemo tipa 5-oro.

Ali kul je ako imate alternativu.

15. E Brus da te pitam ovako direktno.Da li si mason?Evo ovde miroljub dokazao da su ti kolege članovi masoni pa me zanima da li si i ti ušo u tu organizaciju!
    http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=16560

16. Jesi upozno marinu abramović ako nisi ne priznajem te za performera!

Nisam upoznao nju, ali sam upoznao čoveka koji je nju koristio kao objekat u svojim performansima dok je ona tek studirala, oblepljivao je selotejpom :)
    http://www.dipassage.org/interviews/?id=512

Nisam mason Dušane, ali sam bio član Malteške organizacije, verovatno sam još uvek jer se nisam formalno iščlanio ali ne znam, ne zovu me na sastanke već 15 godina :)

17. Mislim, da me ne shvatite pogrešno, ne bih odbio članstvo u masonskoj loži, bio bih počastvovan.

18. Vidi sa miroljubom al kao fol pitaj ga gde se vrbuju masoni jer se bojiš da subliminalnim porukama žele da te privole da se učlaniš

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.