Prijava

IZNABADAĆU TE GLAVOM PEDERU MALI

Bokser bi te pocepao za pola minuta i to ako računamo u to 20 sekundi dok skine jaknu.

Znaš kako bi te iznabadao. Ko konja.

Ali kao konja. Imaš sreće što se izlogovao. Inače bi te usro.

Meni nije jasno kako te Marko i dalje trpi

Molim Vas otkljucajte temu CIKA BULJA, zeleo bih da postujem

CIKA BULJA AHHAHAHAHAHAHAHAH

Ili ako je neko od moderatora u mogucnosti da mi premesti ovaj post tamo i uedituje odgovarajuce.
Hvala unapred.

E fazon ozbiljno pitanje. Ovde u selu kod mene i u okolnim selima ima u proseku jedna crkva po naselju. To je cirka dva popa na 500-1000 domaćinstava. I fazon kad ti je slava pop sam banjava par dana pred to u tvoju kuću, dobar dan-dobar dan, fazon svećenje vodice 1200 din i ode kući. Isto i za preslavu i pred Uskrs. I lik ima uteftereno celo selo, svaku kuću, i uvek zna kome kad treba da ide, bez propusta.

Moje pitanje je kako je to regulisano kod vas koji živite u velikim gradovima? Na NBG tipa ima jedna jedina crkva na 300.000 stanovnika, i to još uvek nedovršena crkva. Svete li popovi vodicu kod vas i koliko naplaćuju?

http://vukajlija.com/forum/teme/65336-uznemirujuce-slike?strana=1#post_3080728

Ако могу да се санкционишу овакве хијене које нападају јер знају да Жајк не узвраћа. Хвала унапред.

Svete li popovi vodicu kod vas i kolik naplaćuju?

U samom gradu postoje dva hrama (stari i novi) a popova ima vazdan i svaki ima svoju parohiju (po ulicama podeljene, mislim) i osveštavanje vodice o praznicima košta 1500 RSD.

Пакле, ладно сам исто питање поставио попу пре неки дан. Знамо се иначе, студирали смо исти факс, он после отишао у попове. Небитно. Мој град са селима има око 80 000 становника, а једну цркву у граду и пар по селима. Занемари те по селима, у овој у граду има пун курац неких попова и што каже Сима, по улицама деле парохију. Тако да је то тачан одговор.

Znači neki rendom popovi banjavaju na gajbu? I tako je fazon i u Beogradu, gde ima zgrada sa tipa 12 spratova i 60 stanova?

За БГ не знам. Код мене највиша зграда има 9 спратова и зову је солитер хахахах