Разноразно питање

1. sta je s tobom kornelije prvo gljive, a sad thc, a do pre nekoliko si recitovao pismo onjegina-tatjani devojkama ?

2. cornelije
    ne verujem, nikad po novinama nisam video koliko je uhvaćeno naduvanih, samo pijane pecaju

ne mogu.u principu.
    http://www.telegraf.rs/vesti/1345488-sramota-nema-testova-na-drogu-za-vozace

3. hahahahahaahahhahaa

4. kakvo glupo pitanje kornelije

5. cornelije
    Da li murija može da izvali nekako prisustvo marihuane(thc) kada te zaustave u kolima?

Znaš i sam da postoji onaj oštar miris vutre koji podseća na pišaću, jebg ako murijaš iole zna o čemu se radi tad će da te iscima, inače dobar dan-dobar dan, dokumenta-ti daš, doviđenja prijatno.

6. fala, zajebaćemo mup vidim.

7. kornelije i ekipa tripuju dazed and confused fazon

8. A ako prelazite neku zajebanu granicu uvek se tu vrzma neki sladak kerić, tebi se čini neki napušteni ker, a ono udrogirana spodoba, dresirana da njuši i traži svakorazne vrste gudrovine. E tu se već zajebano prolazi.

9. Pa ubacite u gumu I namazite sardinama.
    TIBORE PVT

10. Nije kul kad ti miriše vutra sa 3 jarana u autu, kul je kad miriše svježa jebačina u autu, a ti sa 3 pičke u kolima. Murijaš ti čestita i oprašta sve grijehe.

11. Necu u kolima nego posle zurezi idem gajbi pa reko ako me zaustavi murija da znam sta ciniti

12. брате провалиће те једино ако виде да си се искривио од вутре

Хехе, I see what you did there.

13. Necu u kolima nego posle zurezi idem gajbi pa reko ako me zaustavi murija da znam sta ciniti

lolčić bokalčić

14. Хехе, I see what you did there.

хех

15. Jebote, korne, prvo si šmrkao koks na ekskurziji, pa onda probao gljive, pa sad prešao na vutru, kako si krenuo, na kraju ima i gazirani sok da probaš

16. korni jesi jebo? Koji majndfak ako probaš koks pre nego pičku, mora da se zna neki red

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.