cornelije
Da li murija može da izvali nekako prisustvo marihuane(thc) kada te zaustave u kolima?
Znaš i sam da postoji onaj oštar miris vutre koji podseća na pišaću, jebg ako murijaš iole zna o čemu se radi tad će da te iscima, inače dobar dan-dobar dan, dokumenta-ti daš, doviđenja prijatno.
A ako prelazite neku zajebanu granicu uvek se tu vrzma neki sladak kerić, tebi se čini neki napušteni ker, a ono udrogirana spodoba, dresirana da njuši i traži svakorazne vrste gudrovine. E tu se već zajebano prolazi.
Nije kul kad ti miriše vutra sa 3 jarana u autu, kul je kad miriše svježa jebačina u autu, a ti sa 3 pičke u kolima. Murijaš ti čestita i oprašta sve grijehe.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
sta je s tobom kornelije prvo gljive, a sad thc, a do pre nekoliko si recitovao pismo onjegina-tatjani devojkama ?
ne verujem, nikad po novinama nisam video koliko je uhvaćeno naduvanih, samo pijane pecaju
ne mogu.u principu.
http://www.telegraf.rs/vesti/1345488-sramota-nema-testova-na-drogu-za-vozace
hahahahahaahahhahaa
kakvo glupo pitanje kornelije
Da li murija može da izvali nekako prisustvo marihuane(thc) kada te zaustave u kolima?
Znaš i sam da postoji onaj oštar miris vutre koji podseća na pišaću, jebg ako murijaš iole zna o čemu se radi tad će da te iscima, inače dobar dan-dobar dan, dokumenta-ti daš, doviđenja prijatno.
fala, zajebaćemo mup vidim.
http://i60.tinypic.com/fxz1q1.gif
kornelije i ekipa tripuju dazed and confused fazon
A ako prelazite neku zajebanu granicu uvek se tu vrzma neki sladak kerić, tebi se čini neki napušteni ker, a ono udrogirana spodoba, dresirana da njuši i traži svakorazne vrste gudrovine. E tu se već zajebano prolazi.
Pa ubacite u gumu I namazite sardinama.
TIBORE PVT
Nije kul kad ti miriše vutra sa 3 jarana u autu, kul je kad miriše svježa jebačina u autu, a ti sa 3 pičke u kolima. Murijaš ti čestita i oprašta sve grijehe.
Necu u kolima nego posle zurezi idem gajbi pa reko ako me zaustavi murija da znam sta ciniti
Хехе, I see what you did there.
lolčić bokalčić
хех
do jaja fora
Hahahaha
Jebote, korne, prvo si šmrkao koks na ekskurziji, pa onda probao gljive, pa sad prešao na vutru, kako si krenuo, na kraju ima i gazirani sok da probaš
:D
korni jesi jebo? Koji majndfak ako probaš koks pre nego pičku, mora da se zna neki red