Разноразно питање

1. Nisam još. Ali ako ti treba neka informacija, slobodno me pitaj u pvt. :)

2. Aj, Vidro, poslaću ti sad u pvt.

3. Imam broj racuna na koji trebam da uplatim pare, jel trebam i ja imati racun? Ili moze samo onako da se uplati?

4. ne moraš ti da imaš račun

5. A koliko para banka uzme? I jel mora u istoj banci?

6. ne mora u istoj. Posta ti uzme 45 dinara i bude prebaceno sutra. Banka uzme malo vise, al prebaci u roku od par sati.

7. Ma boli me kad ce da legne nije meni svakako.

8. Da li je moguće da me lik ceo dan proganja i psuje na sajtu, i da mi kao u šali preti ubistvom, i da se svi čude što se nerviram, jer lik je budala, pa sve to treba da shvatim kao šegu, a čim je pomenuo seks sa određenom osobom, to više nije šala, i momentalno je banovan zauvek? Poželim i ja da budem ponekad moderator i donosim pravične odluke, nemotivisane statusom određenih osoba ovde.
    Al samo kažem, odbanovaće ga neko kad sajt dospe u situaciju da mora da se izvlači jeftinim debilizmom.

9. Odgovorite Vladi limaru! Ovo su ozbiljne stvari!

10. Валде, видиш што је тражена смена тима. лоло

11. Само у кост Валде, све си у праву.

I can't breathe

12. Poželim i ja da budem ponekad moderator i donosim pravične odluke, nemotivisane statusom određenih osoba ovde.

Каизене, реагуј! Ионако Валдемара предлажемо одавно за мода.

13. Zasto Vald i Granjka jos nisu umodovani?

14. protiv granjke je nataša kandić, a ona se ovde dobro kotira

15. Fali samo da ga startuje Sonja Liht i da bidne koNpletna ličnos´. :)

http://vukajlija.com/zabava/posteri/712594

16. koji bi to balansirajuci tandem bio, sve bi ove depresivne siljokurane rasterali ko macke s jebista.

17. Миле гастарбајтеру, а што ти не би био мод? Ионако нема модова у изгнанству од кад је Келт ражалован.

18. mogo bi i mile sa njima, fali prosrpski(iako je pobego peder) orijentisanih modova

luks, stevan(ldp), granjka, valdemar(ldp), you can handle the trutj, mile
    eto moj predlog

i razmodovati vidru, nju podrzava samo marko

19. moze i onaj isxmih al da bleji samo na posterima i da se ne mesa previse
    mile i luks neka rade na definicijama
    granjka i vlade limar neka uredjuju forum(moderisani deo jer rece kazandzija da ce biti i nemoderisani)
    ju ken hedl nek pici sportske teme i razmatra banove
    a stecan neka samo glumi zastitnika cigana i ostalih "ugrozenih" i neka ne sere previse

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.