Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nisam još. Ali ako ti treba neka informacija, slobodno me pitaj u pvt. :)
Aj, Vidro, poslaću ti sad u pvt.
Imam broj racuna na koji trebam da uplatim pare, jel trebam i ja imati racun? Ili moze samo onako da se uplati?
ne moraš ti da imaš račun
A koliko para banka uzme? I jel mora u istoj banci?
ne mora u istoj. Posta ti uzme 45 dinara i bude prebaceno sutra. Banka uzme malo vise, al prebaci u roku od par sati.
Ma boli me kad ce da legne nije meni svakako.
Hvala na inf.
Da li je moguće da me lik ceo dan proganja i psuje na sajtu, i da mi kao u šali preti ubistvom, i da se svi čude što se nerviram, jer lik je budala, pa sve to treba da shvatim kao šegu, a čim je pomenuo seks sa određenom osobom, to više nije šala, i momentalno je banovan zauvek? Poželim i ja da budem ponekad moderator i donosim pravične odluke, nemotivisane statusom određenih osoba ovde.
Al samo kažem, odbanovaće ga neko kad sajt dospe u situaciju da mora da se izvlači jeftinim debilizmom.
Odgovorite Vladi limaru! Ovo su ozbiljne stvari!
Валде, видиш што је тражена смена тима. лоло
Само у кост Валде, све си у праву.
Каизене, реагуј! Ионако Валдемара предлажемо одавно за мода.
Zasto Vald i Granjka jos nisu umodovani?
protiv granjke je nataša kandić, a ona se ovde dobro kotira
Fali samo da ga startuje Sonja Liht i da bidne koNpletna ličnos´. :)
http://vukajlija.com/zabava/posteri/712594
koji bi to balansirajuci tandem bio, sve bi ove depresivne siljokurane rasterali ko macke s jebista.
Миле гастарбајтеру, а што ти не би био мод? Ионако нема модова у изгнанству од кад је Келт ражалован.
mogo bi i mile sa njima, fali prosrpski(iako je pobego peder) orijentisanih modova
luks, stevan(ldp), granjka, valdemar(ldp), you can handle the trutj, mile
eto moj predlog
i razmodovati vidru, nju podrzava samo marko
moze i onaj isxmih al da bleji samo na posterima i da se ne mesa previse
mile i luks neka rade na definicijama
granjka i vlade limar neka uredjuju forum(moderisani deo jer rece kazandzija da ce biti i nemoderisani)
ju ken hedl nek pici sportske teme i razmatra banove
a stecan neka samo glumi zastitnika cigana i ostalih "ugrozenih" i neka ne sere previse