U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ovaj put nisam. Dugme se cakli od juče.
Pa i ne treba, ovog puta posteri potpuno kipe od mašte i duhovitosti. Kazna je urodila plodom, ja sam sad potpuno druga i mnogo bolja ličnost.
Drago mi je da sam pomog'o u tvom razvoju, ali imaš još posla. Ovo je samo početak. Moraš ostati fokusiran.
Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem,
...
http://www.dodaj.rs/f/36/Bx/4PidNZOG/1/otidi.png
PERA KOJOT SE SLUŽI
A
F
I
R
M
A
C
I
J
A
M
A
само полако, перо којоте супергени, биће једног дана крле96 од тебе
нека неко каже кајзену да му ова браон понуђена боја за сајт није браон него наранчаста
Nisu to afirmacije, to je istočnjačka veština kontrole centra za virtuelno psovanje, tzv. zen-mute.
Nemam baš običaj da prijavljujem ljude za ban, a tema na kojoj je pisao bila je posećena i baš lepo praćena od svih moderatora, pošto se ticala uglavnom njih. Ali svejedno, meni takve stvari ne mogu da naškode, a sajtu mogu. Uostalom, čemu služi trajni ban? Bilo bi dobro biti dosledan, ako se banuje neko trajno, ne razbanovati ga svakih mesec dana, pa opet banovati trajno. Gubi se na kredibilitetu.
Odgovorih ti i ja ispod odmah.
Valde, ti si pametan čovek bar. Razumećeš sve.
Nisam ispratio nešto tvoj problem baš duboko ali evo ja gulim 15 dana nepravedno totalno pa šta mi fali? Vreme radi za nas sve!
Vidim zaoštrio se kriterijum banovanja, moraću da pripazim na ponašanje:)
Profe tebi i meni niko nikad neće moći da zabrani da reklamiramo definicije, opusti se. Ja na čet i PVT ti linkovanjem u komentarima. Nema za šta da se cimaš, a fin si ovako kulturan tako da za tebe nema zime.
Ma pročitao sam, ok, nemam šta da dodam, da sad ne ispadnem nekakva uvređena princeza.
A tebe toliko zabole džidža za internet komentare da je to neobjašnjivo :)
E, negde do juna ću konačno uobličiti moju knjigu mudroserija, mogu li ti se onda obratiti za preporuku za izdavača?
бановали сте шлек хола? па ова омладина стварно више нема поштовања за старије.
Nisam ispratio nešto tvoj problem baš duboko ali evo ja gulim 15 dana nepravedno totalno pa šta mi fali? Vreme radi za nas sve!
Brate Bohore, ti jesi zaslužio bananu. Doduše zbog toga što neko od modova nije reagovao na vreme, ali jesi zaslužio bananu. Doduše, zaslužili su neki još dužu kitu pravde, ali jebiga. To što neko nije dobio šta je zaslužio, ne znači da ti nisi zaslužio ban.
Samo je problem što je bilo neujednačenog kriterijuma, i prespore reakcije moderatora i zbog toga nije sprečeno sve što se izdešavalo. A po mom mišljenju, ono što se izdešavalo je baš bilo no-no.
Rem, naravno da jesam to se ne dovodi u pitanje ali
Samo je problem što je bilo neujednačenog kriterijuma, i prespore reakcije moderatora i zbog toga nije sprečeno sve što se izdešavalo. A po mom mišljenju, ono što se izdešavalo je baš bilo no-no.
BLEK HOL MOŽE DA KENJA PO TARZANIJI DELEVRI A NE OVDE! NAŠI MODERATORI SU NAŠ PROGLEN!
Mrzi me da gledam da li trolujes.... Ali ako zaista trazis izdavaca mozemo da sredimo nesto....