Разноразно питање

1. axaxaxaxxax somi jel si ti iz ritopeka? I dje je to?

2. aj raja malo samopouzdanja.

3. haha, maestro, upravo to. nazivanjem žena na random sajtovima debelim će te dovesti upravo gdje si htio :))

tako je, a nazivanje nekoga očajnim jer je pokrenuo sasvim normalnu društvenu temu današnjice nije ista stvar

4. Ма каквих села има Ритопек је злато, једино што трипује да је Бг.

5. jes, samo što ja debela nisam, a očaj pršti iz svakog tvog slova ;)

6. иначе, неконтам какве су то девојке које дозвољавају себи такве брутално посесивне и болесно љубоморне ликове са ритопек менталитетом који за њу одлучују око таквих ствари, забрањују и мешају се у сваки сегмент живота. евентуално нека мучена средњошколка из пољопривредне и сиротиња из рипња која је од живота видела 2 дана екскурзије у будимпешти

Овај твој либерални феминизам има неке везе с темом? Ко је овде рекао да контролише сваки сегмент нечијег живота па си се надовезао? Идем сад негде, одговорићу касније, претпостављам да на мене циљаш.

7. a da je došao neki Žajk i napisao: zaljubljen sam u svoju mamu, ne znam šta da radim, komentari bi bili: awwwww dusha.
    A ja ispadam paćenik zato što ne priznajem muško-ženska prijateljstva? Ma važi

8. lolo maestro troluje, al za ovog lestat lika se bojim da ne...?

9. Pa ne priznaješ muško-ženska prijateljstva jer nikad nisi imao takvo, ne znaš da i osoba suprotnog pola može biti iskren prijatelje zato što bi da jebeš sve što ima dvije rupe. I u pravu je Vidra, vrišti neki očaj iz tvojih postova, djeluje kao da nisi jebao otkad ti je moldavska kurva skinula paučinu pa sad glumiš hardkor krajišnika ođe. Boli me kurac kakav stvarno jesi ali ovako djeluješ

10. маестро то ти је класично свака крпа нађе своју закрпу, контам да су лика малтретирали у детињству ако ништа бар психички на гајби
    а што се тиче овога да треба бити такав, не. не знам колико пуцаш високо у ћивоту, ал како се пење на скали физички изглед, интелект, материјално стање и животно искуство тако опада могућност да их такви ликови задрже

е да, једи говна ако тролујеш лоло

11. A da ti nama kažeš šta si ti tačno njoj rekao? Jer meni je iskreno, stvarno ti kažem ovo, totalno neshvatljivo da ti njoj lepo (znači ne uvijeno, nego direktno) objasniš da nećeš ni po koju cenu da se samo družiš sa njom, a ona ti kaže da joj se ne sviđaš i da insistira da se družite. To, ne znam za Vidru, ali ja prvi put čujem, i mislim da je ok ako takve ne kontaš, to mi liči na psihozu neku. Eto, ne znam, bogu mi, nadam se da sam pomogla, bar malo.

i ono, verujem možda i da troluješ, razumem ja da svi vole da teraju šegu, ali, ajde, kad vas molim dajte neke teme da ne ubijaju u pojam kao ova, juče nam tako lepo bilo, eto, dionise, aj ponovo pitaj za musli iz maksija, da pređemo na nešto što manje ubija volju za gubljenjem vremena ovde.

ovako sad forum izgleda:
    http://blacklabelsociety.com/home/wp-content/uploads/2014/01/spacer.jpg

E, da, Kojote, ne znam da l' si vido, ali hvala za Lijama, ulepšao si mi dan onom inspirativnom pričom koju još nisam pročitala. palac gore

12. Evo, ja ću da preuzmem inicijativu: ljudi Dionis rek'o da se hrani muslijem iz maksija, on se pit ad ali je to zdravo? mislim da se za nijansu zasiveo forum

13. Podela debelih osoba:
    muškarci
    -dobričine: dobri debeli ljudi nekad pomalo stidljivi pred curama i pomalo nesretni zbog viška kila
    -erik kartmeni: zli neiskompleksirani debeljaci koji zajebavaju druge ljude i jebe im se da smršaju da se svide drugim ljudima

žene
    -iskompleksirana stvorenja koja lažu sama sebe da nisu debela a i ljude po forumima.

Za ono gore ne trolujem tuče je majke mi tako sam čuo, nisam je video u gradu 5 godina, zato kažem ne pušta je nigde

14. Pa ne priznaješ muško-ženska prijateljstva jer nikad nisi imao takvo, ne znaš da i osoba suprotnog pola može biti iskren prijatelje zato što bi da jebeš sve što ima dvije rupe. I u pravu je Vidra, vrišti neki očaj iz tvojih postova, djeluje kao da nisi jebao otkad ti je moldavska kurva skinula paučinu pa sad glumiš hardkor krajišnika ođe. Boli me kurac kakav stvarno jesi ali ovako djeluješ

kao prvo jebe mi se kako delujem krš ribama sa vukajlije, kao drugo bolje da delujem tako nego da budem licemerna pederčina što se druži sa devojkama.
    Lako je devojkama koje nisu neke pičke da imaju drugare lolo

15. Feminizam je stvoren da bi se ružne žene integrisale u društvo. A vama ženama ako ste ružne džabe i da ste šarmantne i duhovite i bogate i sve drugo. Tako da nemojte izazivati moje šovinističke stavove, samo ćete završiti u svojoj sobi plakajući na jastuku. A ja banovan.

16. Fali ovde pezos da objasni neke stvari.

17. Fali ovde pezos da objasni neke stvari.

E, baš se pitah ovih dana, gde je Pezos mađija?

18. Možda je u prisnom prijateljstvu sa nekom Zvončicom.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.