Kad neko prica o kurcima, ja isto imam problem da turim kurton. A iskreno, omiljeno mi je da jebem zene kurcem u picku. Nekako mi glavic sirok i veliki, pa se zaglavi izpod glavica u kanalu i muke zive da nastavim dalje da ga svucem. Tako da jebem bez kurtona.
A jebem prilicno i svakakve, pa bih voleo ako ima neko slikovno uputstvo o stavljanju kurtona. Frka mi nesto i puno razmisljam o tome u poslednje vreme.
E ovako imam jebeni problem sa jebenim zvučnicima na kompu.
Koristim windows 7 i na jednom se svaki zvuk izgubio, isproveravao sam sve moguće komponente, sve moguće ributove apgrejdove DAUNgrejdove, ali ništa ne pomaže.
S obzirom na to da koristim TV monitor prebacio sam se na TV i najnormalnije rade zvučnici.
Dal' neko od vas možda zna do čega može da bude, gledam Kopa Ameriku i nemam mrtvi zvuk >:(.
jbg,brate,isparanoisao sam,provalio sam koliko je blizu eksponiranja tih sto puse kurac,iako nisam naveo ni imena ni ciju su cukunucuci u defci,zna se i gde zive(tj gde su ziveli u to vreme) i ciji su cukuncunuci,pa je predblizu da neko moze da im otkrije identitet a to bi bilo bas lose jbg xd
хахахаха знао сам да је истина! :Д
ма, каква говна су људи све писали на оној теми за лоше ствари, милим да је неки лик написао исто то твоје за клинце који рано почињу да пуше...
kanesten ili dermazin, čim da se mažem??
Imaš PVT.
dali su mi kanesten za vaginalnu upotrebu, ekstra sad ću imati pičku umesto kurca nakon tretmana :/
Od Canestena ima da te boli još tri dana. Jesi se probao okupati?
2 puta danas
Kad neko prica o kurcima, ja isto imam problem da turim kurton. A iskreno, omiljeno mi je da jebem zene kurcem u picku. Nekako mi glavic sirok i veliki, pa se zaglavi izpod glavica u kanalu i muke zive da nastavim dalje da ga svucem. Tako da jebem bez kurtona.
A jebem prilicno i svakakve, pa bih voleo ako ima neko slikovno uputstvo o stavljanju kurtona. Frka mi nesto i puno razmisljam o tome u poslednje vreme.
Neka tvoja keva kupi ženski kondom. Veruj mi da postoji. Nećete imati više tih problema a bićeš zaštićen i siguran.
Ne računa se jebanje živine pederu.
Koji vam je ja ozbiljno pitam
Šalimo se malo jebo ga ti
Pa, brt, sačekaj da završi sa pričom.
Ne zameri na ovom uljudnom skeču.
E ovako imam jebeni problem sa jebenim zvučnicima na kompu.
Koristim windows 7 i na jednom se svaki zvuk izgubio, isproveravao sam sve moguće komponente, sve moguće ributove apgrejdove DAUNgrejdove, ali ništa ne pomaže.
S obzirom na to da koristim TV monitor prebacio sam se na TV i najnormalnije rade zvučnici.
Dal' neko od vas možda zna do čega može da bude, gledam Kopa Ameriku i nemam mrtvi zvuk >:(.
Ко је луд па је обрисао једну од јачих оллових дефиниција?
http://vukajlija.com/kako-sam-proveo-letnji-raspust/678616
ja sam trazio(oll)
што човече? Мислим знаш какво је благо кад је једна моја другарица рандом ишла по мојим омиљенима и питала ко ти је овај краљ на ту дефку
Najjača definicija ikada je kajtezova na takmičenju sportski gest.
jbg,brate,isparanoisao sam,provalio sam koliko je blizu eksponiranja tih sto puse kurac,iako nisam naveo ni imena ni ciju su cukunucuci u defci,zna se i gde zive(tj gde su ziveli u to vreme) i ciji su cukuncunuci,pa je predblizu da neko moze da im otkrije identitet a to bi bilo bas lose jbg xd
хахахаха знао сам да је истина! :Д
ма, каква говна су људи све писали на оној теми за лоше ствари, милим да је неки лик написао исто то твоје за клинце који рано почињу да пуше...
ne znam za tu temu
inace danas je prosla prva polovina decenije proshla 2010. kako vam se cini?xd
postoji li klip gde bard izjavljuje ono "Не може неко који физички не изгледа да има велике паре!"
Нема тамо где је био, скинут због ауторских права, јебига.
Било је са овим насловом:
негде после 30. минута емисије. Ако нађеш клип од тог датума, окачи.