Разноразно питање

1. Fali mi jedan odabran proser za znacku.
    Modovi reagujte, zasluzhio sam. ;((

2. Meni fali od februara. Pa niko nista.

3. Dajte značke Haviju i Rusu!!!!

4. Ja sam rasni majmuni.

5. јебен ти ћивот дошо на вуку због клаџе и после пар мин на одем на неку другу тему и паф, улогује ме, нисам знао да је аутоматски лоло

елем врати ми бан фејзе, услови су кршчина, контам најгори у универзуму.
    топ 3 најгорих услова игде, икада, фазон борд директора најграмзивије и похлепније банке би био у фазону, могли би дучимо од ових са вуке. годину дана за најмањи прекшај, а остало је још метар и по бана? а није ни прецизирано колико нас пратите тј. докле траје услов. узвратиш некоме на пуши курац и он добије пар дана а ти годину, па лолчина, шта је следеће курд са емком на вратима?

6. Slažem se sa Šomijem, pogotovu što mi je bilo ostalo još cela dva i po dana bana lol
    Ne bih se ni logovao, nego Tuljan napisao na temi 'moram nekome da se pohvalim' da sam banovan na šezdeset dana, pa reko da vidim da l' je neko terao šegu komediju i digo mi ban

7. Не пристајем ни ја на услове, враћај бан, до 8. јула је ваљда био.

8. Vratite mi rasnog

9. Bolje da ste mi nešto, neku reakciju npr.
    Odabrali nego što ste me
    d
    b
    a
    n
    o
    v
    a
    l
    i

10. Vratite ban ovde. Kao sto sam reko sa ovijava. Meni još 12 dana. Ne priznajem uslove.

11. takodje,ban mi je bio ko stecanov,necu jbg da pazim vise od ostalih sta pricam da bi dobio ban od godinu dana,ae barem da se kaze do kad traju ti uslovi ovako ne odgovara nikako

12. Lakše je ovo odležati nego da pazim šta radim. To je gore od bana. Pozz

13. Bio sam banovan do 28.6.2105. u jutarnje časove

OČEKUJEM DA BUDEM BANOVAN DO TAD.

14. Imo sam još 12 dana, a ne 20. Pozz i hvala

15. Meni vratite onih 50 eura.

16. Људи направите срање па фасујте по 365 дана ако оћете бан.