U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
sta se cimate da vas ne banuju na godinu dana sa veoma bednog sajta od 50 clanova, gde uglavnom retardi raspravljaju o rusima, i to od strane modova koje boli kurac, udju na 5 dana i ne rade nista, i sad su nasli da se drkaju, trebalo je sve ovo razjebati odavno...
ako bas toliko volite sajt i zelite da nastavite druzenje ima valjda programera i IT strucnjaka u ekpici valjda, jeftini su sajtovi, napravi se jednostavno sa cetom i sve, pa tamo i kurcine da mogu da se stavljaju i da se zabrani pristup daunovcima, sigurno je manje cimanje, nego ovde vec godinu dana, otvoreno je 100 tema, a kajzena boli kurac, modove boli kurac..
Dal je realno da ste ozbiljno shvatili to za nove banove. Pa to je recheno samo zato da dushebrizhnici ne kenjaju kako ste odbanovani prevremeno. A posle pravite ista ili veća sranja po sajtu a druga masa istripuje kako imate muda.
ako bas toliko volite sajt i zelite da nastavite druzenje ima valjda programera i IT strucnjaka u ekpici valjda, jeftini su sajtovi, napravi se jednostavno sa cetom i sve, pa tamo i kurcine da mogu da se stavljaju i da se zabrani pristup daunovcima, sigurno je manje cimanje, nego ovde vec godinu dana, otvoreno je 100 tema, a kajzena boli kurac, modove boli kurac..
u raju je lepo al u paklu je ekipa xXdD
ahahahahahah Erishe brutalan ti je avatar ahahahaah
hahahh reci brt
Само прекршаји према држави се рачунају за бан од годину дана, немој да сте глупи бем му лебац
ух брате, канимо се годину и по дана...
Armin Van Bjuren bolje da si predložio masi da izađu u prirodu nego što si ovoliko osrao onim postom.
@ Erish
ali morash kropovati sliku. Tako da Erina glava bude u centralnom planu. Ovako secka i mora da se klikne da bi se videla tachno ta emocija
Само прекршаји према држави се рачунају за бан од годину дана, немој да сте глупи бем му лебац
Аха, ок онда.
i druga vazna stvar. Ako neko od ovih odbanovanih neshto jako jako zasere ima pravo na dzoker da ja budem banovan umesto njega.
Сад ми је досадно на сајту. Ајде сада да се тражимо да умодују Валдемара и да будемо упорни до бола.
Valda za moda. Dushana !@@! za moda.
A sem odbana koji su vam zahtevi ispunjeni?
Meni liči na neku prevaru, banovali zbog bune, odbanovali i zabranili bunu. Isti kurac ko da ništa niste radili.
Ја сам то радио из чистог спемпурспемизма лол
i ja isto...mene ta buna/strajk nije zanimalo,odgovaralo mi je stanje gde modove boli kurac
Ajd onda iz čistog spempurspemizma da tražimo da umoduju Valdemara.
A Stevane milsim da ni ti ne bi bio loš izbor za moda, pored Care i Tibora koji su obavezni.
иначе сад кад се присетим тотално сам преглупо банован. фазон кад је штрајк-спем већ почео да се завршава видео да је путинка окачила гомилу курчева по свим темама и отворим из спрдње фројдовску тему да јој фали курац лоло друге две теме су биле кад ми је на њуз фиду изашо неки чланак блица са ванземаљским црвом и испод рилејтед тог чланка о првом рођеном бандбију са белом фацом ил тако неки дефект. тотално се небих те две теме протумачиле као спем, ал пошто је био у време штрајка онда јбг
у сваком случају никад пораз УВЕК ЛЕКЦИЈА! идем, паднем, устанем, поправим круну и наставим даље!!12
Ja sam mislio da se štrajkuje zarad kvariše
Ох, Рађ, увек си знао шта треба да кажеш...