U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ајде дајте ми линк за санта клос ин чрабл игрицу са торента ја не знам укуцам пиратбеј нпр избацује ми сајт један нема резултата за игрицу други има свака игрица осим наведене знам да су ми неки од вас дали неке торент сајтове пре пар месеци ал сам заборавио ајде опет молим вас помозите баки у невољи
https://pirate-bays.net/search?q=santa+claus+in+trouble
evo al moras da ozenis apoloniu lapiedru za kaznu
pobrisi plusice ove iz search bara i klikni na najveci broj seedera
нећу гади ми се мора пљунем кад чујем њено име
мени на овај линк избацује
Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) 1080p WEBR
Something in the Dirt (2022) [1080p WEBRip 5.1
и тако даље о овоме сам причао
а ево га јебени плусићи
Zahvali se djevojci nemoj da si smrdo
pa obrises ih i srcujes ponovo bez njih i sve kul
Иншала
ајде неко са добрим памћењем дајте неке новогодишње игре а ла санта клос ин трабл нејбрс фром хел
Hahhahahahahhaha evo ga legenda s komšijama, a jes dobra igrica
Nema tajvih igara mnogo osim par krseva:
https://youtu.be/_-Xn034D5-E
Idi lepo igraj Fortnajt
Hvala ti za krseve
jer bilo ih je.
јел може неко да нађе клип де неки дадо полумента снима се лајв ваљда и виче нешто отп Марко пуши курац и то понови 2 3 пута
Ne znam gdje ovo da pitam osim ovde na najjacem sajtu, zanima me;
Zasto je Beograd najbolji grad u Evropi za nightlife (ne dovodim u pitanje izrečeno, i sam smatram da je tako), otkad pocinje taj razvoj noćnog života u Beogradu i zašto baš ovdje? Ono bili smo socijalistička država, nikad nešto posebno bogati i u korak sa Zapadom i opet na tlu bivše Jugoslavije nastane centar noćnog života.
Jesu li postojale neke posebne inicijative da se od Beograda stvori centar nocnog zivota, ili je to neki postepeni razvoj ?
Nisam zvanicno istrazivao, al kontam da su devedesete uzrok. Generalno smo imali taj talas gde je postalo kul drogirati se, kurciti se pa makar i pastetu jeo kuci, biti kriminalac i sl, za zene pretjerano dotjerivanje, kurvanje, hvatanje ove muske kategorije i jos gomila stvari, sto se poklopilo istovremeno sa muzikom devedesetih, koja je vukla na dens, elektro i slicna sranja, tako da se stvorilo izuzetno plodno tlo, drogirani klosari + elektro beatovi = klub.
Nismo mi kaskali za zapadom Plidu bar što se tiče noćnih izlazaka 70ih i 80ih, možda jedina komunisocijalistička republika sa zavidnim noćnim životom i tadašnjom muzikom.
To nam je u krvi već nekoliko decenija, samo se muzika i ekipa smenjuju
nije najbolji brt. medju najboljim, al daj, nije porediti sa berlinom, barselonom npr. cak i dablin/london/pariz imas mnogo vise svega nego sto imas u bg.
najbolji za nekog ko iz zapadne evrope dodje, napije se i nadrogira za male pare i onda gleda klinke i na kraju plati neke kurve, malo jeftinije nego kuci.
sto je ok, tako je i spanija postala parti plejs, a i nek ima sta god od turizma da se ponudi pa makar to bilo alkoholisanje i lake zene, realno ispativije je nego da vodis turiste da se smaraju po fruskoj gori i manastirima i nekim rimskim iskopinama koje imas svuda.
Sve ima smisla sto ste rekli, mada ovo mujo sto kaze, devedesete su vjerovatne najviše doprinijele tom imidzu
Slažem se celt, imaš ti najtlajf i na Ibizi nesumnjivo vrhunski ali da bi nešto bilo najbolje mora biti i priuštivo širim društvenim masama, da ima i za guzonje i za ove malo kokuznije. Svi ti veliki gradovi su i skupi npr imas u Kopenhagenu mnogo dobar nightlife ali koliko je naših ljudi ili šta znam, rumuna iskusilo noćni život Kopenhagena.. Jako malo jer je preskup grad dok BG ima da ponudi dosta toga i onom iz Londona i onom iz Berana