Разноразно питање

1. Jer ne jedu svi pečurke, nego samo pojedini

2. Oooo po jaranu luta,
    Oooo pecurkica ljuta

3. dr .Vuk
    Zašto ne cveta svuda cveće i zašto nisu svi srećni?

Isti odgovor na oba pitanja. Potrebno je plodno tlo.

4. Ok za prvo kapiram, ali mislim da za sreću nije ni ono neophodno, što bi Andrić rekao kako je "čudno koliko je malo potrebno da budemo srećni i, još čudnije, koliko nam to malo često i nedostaje".

5. Bem li ga, ni za cvijeće nije toliko tačno.
    Bem li ga, treba vidjeti prvo šta nekoga čini srećnim. Onda sve ostalo.

6. Mene, na primer, zagrljaj, ali iskren. Ništa me nije učinilo više srećnim od recimo zagrljaja drugarice. A to da li je iskren se oseti, ne može da se isfolira...

7. Mene recimo gajenje avokada čini srećnim

8. Ništa me nije učinilo više srećnim od recimo zagrljaja drugarice

Haha ovo je proslo neopazeno, solidan trol vuce lopove

9. Eh da je trol, ali nažalost nije... Suočavamo se sa jednim iskonski bolesnim bićem kojem i sopstvena tamna strana zavidi. Do sada nisam upoznao (dozvolićete da iskoristim tu reč kao frazu) nenamerno maliciozniju osobu od ove pojave koja vidi sreću u zagrljaju svoje drugarice i to, umesto da sačuva za sebe kao pravi dasa i momak od morala, on nehotice prosipa pred svinje. U svemu tome interpretacija te situacije sada postaje ogavna i bedna, jer se naši zaprljani umovi lome oko očigledne iskrene namere dotičnog i onoga što je stvarno istina, a to je da on nije želeo da sebe ni svoju drugaricu dovede u situaciju seksualizacije, već naprotiv - čednosti, dok nam sa druge strane stoji činjenica da je to postovao na forumu Vukajlije leta gospodnjeg 2023. godine gde apsolutno ne smeš očekivati da postoji bilo šta što je prhko i sneno, jer to je signal sveže krvi koju gladni vukovi (no pun intended) očajnički njuškaju. Pao si, Plidu. Pali smo svi mi, koji smo se odagnali rezonu Okamove oštrice, ne uvidevši jedno apsolutno prosto i jednostavno biće ispred nas, srozali smo se ispod njegovog nivoa. Ta naivna neslutnja koja svemu veruje i svemu se nada, dugo trpi i blagotvorna je, ne nadima se niti čini što ne pristoji, e to je srž njegove iskonske zlobe. Mali dečak koji je umesto u kindergarten zalutao u jazbinu divljih zveri i čak eto, svojom senkom koju je sa ulaza bacio, uspeo da ih nasmrt preplaši. To je on, on radi to

10. Hahaha moze to i jednostavnije, zove se pickopacenistvo

11. Ne, dragi Caro, da je moglo jednostavnije ja bih to račvanje davnih dana zalomio...

12. Pliduuu jeste naivko

Te spike sa grljenjem random drugarice je bratski naivni pristup da bi osetio njen parfem i dojke. Zonfa nemas muda pa da malo osetis. Ipak je legitimno na kraju krajeva jer imas cilj, klasicna kamuflaza

Al prodaja muda za bubrege uzivao sam u tom zagrljaju je klasicno pickopacenistvo, potpisujem

13. Pa zar ovaj sveti dan moram da se raspravljam sa vama. Caro zaista si hiperseksualizovan, da li i u sestri prepoznaješ seksualni objekat kad je grliš? Nema dobre duše kao što je AvvI da me sada zaštiti od tvog zverskog napada na Vaskrs. Sa koliko osoba osećaš istinsku povezanost, Triforce? Koliko ljudi te voli i jedva čekaju da se zagrle sa tobom? Zamisli da tih osoba nema i da postoji samo nekoliko redjih izuzetaka. Ovo što si izneo krajnje je maliciozno. Ja sam osoba sposobna za delanje sa daleko dubokoumnijim namerama od toga što ti nazivaš trolovanjem. Samo zato što u životu nisam imao dovoljno ljubavi ne znači da je ljudski da ovako opleteš po meni.

14. By the way, sprdam vas ljudi, zar zaista mislite da bih ozbiljno mogao tako nesto da napisem ovde hhahahaha

Srećan vam praznik, mnogo zdravlja i mir u kući ☺️

15. па не каже се сретан празник него христос васкрсе, осим ако си неки католим муслиман тј неправославац онда кажеш сретан празник и вуче јеси ли неправославац?

16. Vuče da li si krivoslavac?

17. prvi put čujem za to pravilo, Uiver. nisam veliki vernik, pre bih rekao da sam bliži ateizmu, ali ako ti kažeš da mora tako onda je vrv tako

18. ne menjate temu, stali smo kod pičkopaćeništva autora iznad. ja čisto sumnjam da postoji osoba (ženskog pola) koja bi se družila s nekim kao što je on, što znači da ili je trol ili navedena drugarica uopšte ne postoji, a to je daleko realnija opcija. ako se ponaša irl prema ženskim osobama kako se ovde ponaša, većina njih ga zaobilazi dok možda eventualno postoji neka za koju simpuje a ona ga gleda kao najobičnijeg slugu i budalu.

19. Srećan Vaskrs i tebi dragi Mesni. Hristos voskrese ☺️

20. Ko tebe kamenom, ti njega hlebom. Svaka čast, autore Vuk.

Vaistinu voskrese.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.