Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
па не знам дал је правило Вуче вероватно није небитно него ако православац православцу честита неки велики празник као што је васкрс онда зна се шта се казује на тај дан исто и за божић
https://prnt.sc/fcjUNfyCl0Mb
Should I send it?
Ne, sad bez sprdnje, ovo će biti moj javni disklejmer i preteće upozorenje da ne bude posle kao nisam ti rekao: Ne obraćaj mi se, ne želim nikakav kontakt sa tobom niti želim da me bilo ko ikada u istoriji čovečanstva asocira s tobom.
PVTovi stop, doxxing stop, a vidi budem li otkrio da me stalkuješ ili pokušavaš da stupiš samnom u bilo kakav kontakt slede ti batine života. Sad lepo reci sebi u bradu "Jasno" i završi svaku priču. Nisam ti ja psihički nestabilna Avvl debilko, ti si za mene i na ovom sajtu i van njega jedan veliki comic relief lolcow i ja se nadam da će na tome i da ostane, da ne bi bilo pRoBLeNa
Izaberi mesto, što se mene tiče za fajt sam raspoložen uvek
Kao što znaš nas dvojica smo pričali još pre sto godina, Triforce, imam i broj telefona koji si mi ostavio kada si želeo da mi daš kontakt tvog poznanika za prodaju droge. Znamo se i nemoj da se praviš sad i da glumiš nešto jer te se ne bojim klošaru narkomanski.
I zapravo da od ovog trenutka u buduće sve svoje snage i energiju usmeriću da te nadjem, saznam sve informacije o tebi, tvom kretanju i sačekam te u mraku i zadam ti takve batine koje ćeš zapamtiti tako da ti neće u životu pasti na pamet da uradiš to što si sad uradio. Vidimo se.
Razmenjujete pvtove imate drugare boli vas patka
Ajde vidimo se još večeras, evo igrom slučaja ja sam ušao u Beograd pre par min, jel ti odgovara Banovo Brdo ili taj neki kraj? Gde si ti uopšte?
Bez PVTova reko sam, e da i polomiću ti telefon i SIM karticu čisto da znaš pa vidi dal bi nosio
Možeš da probaš, tvoje poruke i kontakte imam bekapovane, pa čak i ako uspeš u tome nisi ništa uradio. Vidimo se kod NLB Banke, Savska 35.
Ne odgovara mi bre to, mnogo daleko
Kurcite se coveku kojeg zovu biceps
Budite ljudi i okrenite mobilni vodoravno kada budete snimali fajt
Još na noge treba da ti dodjem. Ajde budi junak, da te vidimo.
Ne nisi mentalno nestabilan, samo agresivan, konzumiraš psihoaktivne supstance, LSD, vutru… Dakle, labilna agresivna ličnost, tačnije antisocijalni klošarski džanki… Uuu vidi skrinšot kako je jadan verovao mi je. Ajde junačino, da te vidimo u tuči!
Pa jesi li stalker ili nisi jebogati, dođi mi u kraj
Sad ćemo da vidimo ko je čovek a ko je kweez.
mora neko treci da dodje, ne mozes da se snimas i valjas
ima li ko blizu?
navijam za triforsa, da se zna samo
Naćićemo snimku s nadzornih kamera, abd. Ako bude kvalitetniji fajt, možda ga poprati Informer ili neki drugi bastion kulture
Sada zaraćene strane izmenjuju ljute poruke tipa
Pa to. Cini mi se da je Trifors cava, ucavio se malo. Sto se mene tice spremam se za fajt kad god skupi hrabrosti, idem na treninge trčanje, otići ću u Vašington na odmor specijalno da idem na trčanje kao Roki u kultnom filmu. Biću spreman.