Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Tačno zboriš razumeo sam nego blesavim se valjda je oči>GLE>dno nego samo ovo se je slažem
"iz vatre smo nastali"
Ne razumem tendencije ljudi da veruju da mora iz jedne tačke linearno vektorski da smo nastali itd ,i isto kao ko je najbolji svih vremena u ovome ili onome
Dakle sve je oduvek bilo isto ovako kao i sad ovog momenta
Da, iz nekog krčaga koji je sablastan i raspuknut ☺️
a iz fontane viri neka ljigava nakarada nalik hobotnici dok ja stojim onako drčno veštičje. lolz
Dakle sve je oduvek bilo isto ovako kao i sad ovog momenta
Ma ne verujem čvrsto ni u šta, navela sam primer prema toj teoriji o velikom prasku.
Za mene nastali smo iz neke plavičaste agonije bola, tj. u ovom trenutku. Već sledećeg mogu misliti drugačije ☺️
Ne vezujem se čvrsto ni za šta osim za energiju. To mi je nekako dokazivo, stvarno, iskustveno i najpribližnije realnom.
jeste, al mislim besmisleno da posle toga nisi ni ispred ni iza onog sto si bio pre nego na istom mestu.
Pa i to ima smisla. Da. Ali smo možda nekom pukom samoobanom barem za teret lakši, ili se barem ne osećamo kao sami u tom besmislu.
Može li neko naći crtani mim, gdje lik glasno pušta muziku drugom liku uveče ispred kuće, a da je prilagođen balkanskom mentalitetu (nacionalistička i turbofolk muzika).
el ovaj mim? https://postimg.cc/w7HKwrcN
samo ovo sam uspeo da nađem a sranje verzija je mislim da se sećam mnogo bolje gde su dodali šajkaču i ustašku kapu rigbiju i mordekaju ali ne mogu ga nađem nigde mandelaefektovan sam
Da, ima ova a ima i verzija sa ljudskim wojacima, poslužila bi bilo koja. Ne mogu se sjetit koja mim stranica ih je pravila, da nije Dnevna doza okupacije?
ovo sam iz nekog cheta iskopo ne znam podrijetlo jbg
Ja znam onu verziju Srebrenica i “Ne volim te Alija” i znam Knin i “Bojna čavoglave”, ovo sa Srebrenicom je neko ovdje kačio a Knin sam vidjao na netu.
A ima i Bart Simpson megafon isto neke knindzine pjesme i thompsonove al to vec imas na yt
Daj link ako imaš jeboga ti:)
Je l ima neki zakon protiv prejake rasvjete na drugim zgradama ili kućama? Evo komšija nabavio reflektor, u stanu mi dan kad ugasim svjetlo.
Navuci roletne
Ne spustaj na prozore roletne, osmehni se svakom ko te sretne
Ne zameri ako ti ga poneko i metne
Jer nije kraj sveta, ne padaju komete
Slušaj ove stihove setne
Ostavi iza sebe navike štetne
Poslušaj ove momke korektne
Od njih dobijaš savete konkretne
Dodirni travu na obroncima Etne
Da smislim novu rimu,
Napinjem zile petne