Разноразно питање

1. Ili to ili sobu u Kovinu ili Sokocu

2. Zna li neko sta je snajper mod na vukajlija i sta on omogućava?

3. Da pise da si se zadnji put ulogovao pre 3 godine iako svi vide da si tu.

4. Šmokljo de zalepi ono pašče iz profila, ako nije problem.

5. Pogrešno pašče ili ti ga

POŠČE
    O
    Š
    Č
    E

6. Plus ruski link, dislajk odmah.

7. Haha sta god da linkuje šmoklja znam da će biti legendarno

8. Kameni nisi ti lud što si otisao u norway, evo citam putin poceo da prica o denacifikaciji baltika

9. Biden je rekao da ako napadnu samo metar NATO teritorije da ce NATO zaratiti sa Rusijom pa da vidimo.

10. Dobra spika da se pridobije javno mjenje te i te nato clanice, fazon isplati nam se da udjemo u savez jer ce nas braniti ameri. Oce kurac, koristice vas ko topovsko meso kao i ukrajince

11. Sta predlazes, da se predaju bratji rusyima ?

12. Ne moze Amerika u ratove, nema ni blizu dovoljno vojske. Sjebao im tik tok omladinu, svaki peti klinac se izjasnjava da ke neka lgbt podvrsta. Nema ko pusku da nosi po vukojebinama sedam iljada milja daleko od kuce, nije vise kul to.

13. Tako bi ti znači predao vojvodinu mađarima, jer jbg mađarska jača od srbije ne vrijedi braniti se

14. Šta će sada u zagrebu vlada, amerika na koljena pada

15. Odakle Georgieva u Zagrebu?

16. Reče čovjek “ne može amerika u ratove”, ja ne znam jel se zajebava ovdje neko ili sta isto kao moj drugar koji mrzi manchester city i vazda mi prica kako ne moze to da opstane a oni sve zivo poosvajaše dok on navija za leeds i nada se povratku

17. Sta su bre poosvajali, razore avijacijom sirotinju neku I posalju tamo nesto svojih I placenike. Protiv Kine I Rusije ne mogu u rat nikako, eventualno Iran ali tesko kopneno. Broj vojnika im je velik problem poodavno

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.