Разноразно питање

1. Па неће то тако баш да прође...

2. enemi, evo ja pažljivim promatranjem rada moderatora koji je obrisao tvoju defku zaključujem sljedeće: ovo moderatorsko čedo se sablaznilo količinom đubra u najnovijim defkama, i krenulo vrijedno, opsesivno zamalo, da briše i čisti nam sajt, a onda se zaletjelo i u tom naletu slučajno do'vatilo i tvoju defku.

stoga - greška je neka, vidim i po kvalitetu ostalog rada i po kvalitetu tvoje defke.

vraćam defku.

3. ne vjerujem koliko puta sma napisala riječ DEFKA :)

4. Хвала Лули, по ко зна који пут чуваш неке људе по сајту од њих самих.
    На страну што мислим да то што си навела није једини разлог, криво ми је што се тај модератор није јавио и сам објаснио. Ја сам познат као толерантан и потпуно отворен за договоре.
    И хоћу да кажем да после 350 дефиниција стварно нема нико разлога да ме учи како се пише и шта се оставља у животу. Кад схватим да је нешто говно тек накнадно, сам бришем, али неки излгеда то не поштују и никада и неће.

5. uuu, nikog ja ne čuvam, daleko bilo, enemi! :)
    a ja brže kucam, šta ćeš, pa sam morala ja i da ti odgovorim prije "nadležnog moda" :)
    a ti brate batali praznu priču o brisanju, nekad pogriješimo mi, mnogo češće vi, pa šta ćemo sad - da se raspravljamo o tome do jutra? :)

6. Šta je fora sa autorom Barakuda i ''Barakudizam''? Tj. šta predstavlja taj Barakudizam?
    Jedino što znam u vezi ovog autora je slika koju je postavio na onoj temi sa nekom devojkom koja je isto valjda autorka ovde

Molim vas bez kolektivnog tucanja ovaj put, ako može ovaj put bar jedna osoba da obrati pažnju na moj post.

7. Ју, далеко било, ич ме не занимају обрисане дефиниције, само неправда према мени и мом раду јелте! лололо
    Мсм, свакако нећу јурити ни један сајт да му стварам садржај, ако му не одговара, молим лепо. Само ми овај прирасто за срце, па не би тако лако да га поздравим. х)
    Погрешите наравно као и сви, ја то не замерам, само кад ми нешто засмета а ја морам да кажем.

8. ju, enemi, opet si zgurao panpezosov post, mukica! :)

9. Znači, odustajem definitivno :)

10. Pezose, teško je to objasniti ako ne znaš Barakudu ili Šanu :)

11. A ne znam ih jebiga, sve što znam u vezi njega su te neke slike koje je postavljao, i kolko se sečam neko ga je prozivao nešto na toj temi za izgled ili tako nešto pa se on bunio....tu mi se gubi svaki trag vezano za njega, al otkako sam na sajtu nekoliko puta sam video da se spominje barakudizam, onako nenametljivo...

12. ne odustaj pezose, evo enemi se izvinio a čak došao da te prosvijetli. sad ili nikad!

13. Пезосе, тешко овако може неко да ти објасни целу ту појаву. Мрзи ме да куцам, боље наватај неког да ти објасни уживо то :)

14. hvala drugari na podršci <3

15. Au Čak, aj bar pokušaj neku skraćeno verziju da otkucaš

16. Ај откуцаћу сутра па ти шибнем на пвт, може? :)

17. eto, još jedna briga riješena. :)