Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Можда би му то објаснило неке ствари лоло
Како се ти зовеш ГМ?
Боровницу у најмању руку
Зарад здравља моје е-мушкости, радије не бих о томе.
Признај да си Марко
Змио, како се презиваш? Можда моје синестетичке моћи ипак несу омануле.
Marko je tako gej ime.
Бар да јесам.
ГМ, не могу да напишем овде из бојазни да сам случајно неком рођаку позната са теме ЈЕБАЊЕ или тако нешто
Ja imam druga, zove se Sredoje.
Je li gore od toga?
Па дај тајним каналима.
Ако не мислиш да сам ти неки рођак, тј.
Ако се зовеш грђе од Средоје, онда су велике шансе да јеси
Па сад... знам за неке опасне ликове који се зову Средоје. А опет... знам за неке неславне примерке који су ми укаљали име.
Da se ne zoves Ante ili Franja, ne daj Boze?
ГМ се зове Мргуд
Мени је баба причала да има лик код ње у селу који се зове МРГАН. Најцрње је што сад можда има 30 година злол
Шта фали Мргану??? Много зајебано име.
Да, баш онако диктаторско-удбашки. Улива неку језу у кости немош рећи да није зајебано.
Ја знам лика који се зове Каменко, вјеровали или не. Мислим да су му родитељи велике шаљивџије. Што је још чудније, или јадније, сестра му се зове Босиљка.