Разноразно питање

1. Јес десети или девети, нађи неђе тему, ја сам заборавио ђе је, још није било гласање итд :)

2. PItanje članovima:

Da li mislite da bi trebalo da se otvori neka tema za kritiku moderatora? Ili moderatorki?

Mislim, nije bilo do sada, pa eto...

3. Сад је ред на љепоту медатора, морам и ја неђе да побиједим!

4. Da li mislite da bi trebalo da se otvori neka tema za kritiku moderatora? Ili moderatorki?

Ne. Jer su prethodne teme o vama smorile i otišle u spem. :)

5. ja sam za temu o kritici autora

6. Obrni, okreni, na kraju vazda puca po sirotinji. A sto autora?

7. Zato što nije palo dovoljno banova u poslednjih godinu dana, autori su prestali da se primaju

8. A sto autora?

Vi autori ste za sve krivi! Zbog vas moderatori ne mogu da rade šta hoće!!!

9. @Lula

Pa kritikuj ih (nas) kroz komentare njihovih (nasih) definicija. Tako ce se povecati citanost, a smanjiti palamudjenje po forumu.

10. Збиља, што се не би отворила тема за критику аутора и од стране аутора и од стране других модова?
    Видиш, то је одлична идеја!

ЕДИТ: Тема може да се зове ИСКРЕНА ТЕМА!
    Како креативно, а?

11. Залутала овде, али ми се свиђа идеја критика!

12. Kad sam ja to predložio rečeno mi je da modovi ne žele sukob na sajtu, doduše ja bih joj turio malo radikalniji naziv, nešto tipa "napljujte autora".

13. Durim se. I očekujem izvinjenje. I da mi neki mod plati pivo.

14. А ко не жели да зна нек не гледа тему. :D
    Или да се могу пљувати само они који постују на теми...

15. "PLJUVAONICA-dobijte ban ekspresno"

Jel' dobar naslov teme?

16. Aj jednu - "Napljujte sami sebe" al nemojte sad vi ondulatori da se raspišete pa da me mrzi čitati!

17. Nije Kurde, jer će se opet razglabati o moderatorskoj hegemoniji. Želji modova da nas banuju. Otvorite "PLJUVAONICU" i banujte bez upozorenja.

18. Pa kritikuj ih (nas) kroz komentare njihovih (nasih) definicija. Tako ce se povecati citanost, a smanjiti palamudjenje po forumu.

pa ja to i radim :)

19. pa ja to i radim :)

Мени годину дана ниси коментарисала дефиницију :(

Само на дуплом :(

20. Nije Kurde, jer će se opet razglabati o moderatorskoj hegemoniji. Želji modova da nas banuju. Otvorite "PLJUVAONICU" i banujte bez upozorenja.

Ja mislim da treba te teme o moderatorima da se otvaraju dotle dok najzad ne bude svima dosadilo da dave uvek o tome. :-)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.