Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kurde hajde banuj ovog, na sat vremena, dovoljno mu je. Počeo je da davi i neduhovito da spemuje sada kad se razvila koliko toliko normalna konverzacija.
Pa nešto kao pripravnički staž za moderatora dok se ne svidi čitalačkoj masi.
Sinak, ovaj sajt ima više trač pričao o tome nego Skandal.
e hvala Reme, prijatelju stari.
Ja sam bila ubeđena da smo Vučicu već izglasali.
pa slobodno se i dalje kuni u to :)
11685
Glasovi za 5296
Glasovi protiv
nema hejta.
+1 koleginice...
Edit: Mislim na Mesalinu.
sto me ti ne banujes Reme?
slobodno matori, za toliko se znamo.
a i nije moj nalog, moj ste vec banovali. do 26 valjda, zato sto sam pisao velikim slovima na cetu? i ostalih 5.
cujes kurca u slamnom sesiru, 80 posto njih pise velikim slovima.
aj otisao sam sam, bole me kurci i za to.
Ajde idi, molim te...
Nisam ni rekao sa kurac-pička-govno-sisa nego sa izokola kritikama.
Manje vas je pa i nije greota da se raspičkate.
Lako je meni pljuvati po moderatorima jer imam urođen nagon da pljujem autoritet a lako je i modu pljuvati jer zna da ako nekog banuje da onda može da pljuje šta hoće.
Ajde malo političarski da se pljujete. Neka suočavanjapičkematerine i to
EDIT: Autori se pljuju svakodnevno i to je smor
Super je sto ste zakljucali onu temu, pa nisam mogao da odgovorim...bas korektno. Mada i meni je bilo dosta "nadmudrivanja". Izvinjavam se na osisanoj latinici, nemam ovde nase fontove.
Posto je raznorazno pitanje: Zasto pojedini modovi ne koriste opciju davanja minusa, umesto sto ishitreno brisu definicije? Ako je sama definicija golo govno, imamo i mi autori 24h na raspolaganju da nesto obrisemo.
Zasto je modovima dozvoljeno da budu plagijatori? Primer reakcija koju je Dzeriko linkovao.
Od mene dosta o tome.
Da ne bude ono sto je Reme doduse napisao za Dzerika, a ja se prepoznao, da je neko nabio u dupe 4 banke (taj sam), a prepucava se sa klincima.
RD, ako hoćeš da raspravimo, ja sam za pvt, po meni ti nikako nisi trebao da se prepoznaš jer te iskreno do sada nisam video da se prepucavaš sa ljudima. Toliko ovde. Ako hoćeš još nešto, možemo da se razjasnimo na pvt.
Ne, ne... Ne prebacujem tebi nista, samo kazem da sam se prepoznao ;-))))))
Reme, tako sam te lepo napusio bio na onoj temi, ali je zakljucase pre nego sto sam stigao da objavim. Odsad kratko napusavam, pa onda dopunjavam, gre'ota je da napustis forum nenapusen, narocito kad zasluzis, i kad se guras tamo gde ti nije mesto - kao sto je i ovde opet slucaj.
Hoćete da vam otvorim temu?
Otvoriću je, ali ako svako od vas ne napiše po makar 10 smislenih postova na toj temi, sve zajedno vas banujem! :-))
Ja odmah odustajem, ne zbog bana, nego zato sto bih rekao Kosticu svasta, a zaista nema potrebe. Neka je ziv i zdrav 100 godina, i jos toliko nek bude moderator!
Ama ja se zezam za ban, valjda vidiš... :-)
Šala, komika...
Šaljiv si.
Nećemo temu sa dosadnim autor vs moderator, moderator vs moderator hoćemo!
Nismo ista kategorije
Kurde, nadam se da ni ja nisam zvucao ozbiljno? ;-))))))))))))))
Ovim si samo stavio pečat na onaj moj post. Nemam nameru da se raspravljam dalje, piši šta hoćeš, bole me. Nemam ni volje ni želje da se borim sa vetrenjačama i ljudima kao što si ti. Pogotovu ne na sajtu. Veruj mi da bi mi mnogo lakše bilo da odem na pivo sa bilo kim i uživo da se razjasnimo, kao ljudi, ovo smara. Hiljadu puta se pokazalo da forumska rasprava ne vodi ničemu, samo gubljenju vremena. Budi pozdravljen.