Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Поставио сам питање, јер сам много пута налетео на називање стања појединих одраслих особа Едиповим комплексом. Типа : "Види оног пешка, ал' га пуца Едипов комплекс". Али пошто знамо да је Едипов комплекс један од фаза у психолошком развоју особе, занима ме како се зове поремећај код одраслих особа који манифестује исте/сличне симптоме као Едипов комплекс.
Zove se "vidi ga onaj retard sto jebe svoju kevu".
ne, ako ima i elektrin onda je
'vidi ga ovaj pesko sto je zaljubljen u svog tatu"
Koj se mod igrao mojom defkom?
ja bih zamolila sve da bace ta frojdova proseravanja u vodu, jer su, jelte, proseravanja :)
ok je znati, informativno, i smejati se tome, al' ne uzimajte za ozbiljno :))
Kristi što mi zatrpa moje pitanje namenjeno ondulatorima? :)
Evo, da ponovim.
Koj se mod igrao mojom defkom i zakopao je u groblje?
izvini, čicevu, samo sam alergična na frojda :DD
Не капирам вас, имате 500 дефка и сада кукате због једне обрисане? Па ваљда треба да кукаш ако си нови и једва успеваш да напишеш било какву добру дефиницију.
ok je znati, informativno, i smejati se tome, al' ne uzimajte za ozbiljno :))
To су те завршио-сам-један-семестар изјаве.
http://www.southparkstudios.com/clips/154822/college-know-it-all-hippies
Evo, da ponovim.
Koj se mod igrao mojom defkom i zakopao je u groblje?
Ја сам је сахранио.
Bila je u plusu jebote, a i mod koga sam pitala da mi pozajmi defku mi je rekao da mogu sa njegovog groblja da vidim i da preformulešem u nešto bolje ili slično. I sad se neki pajser od moda našao da mi obriše tu defku. Alo dečko moderatoru, čitaš li ti malo komentare? Pitaj ako ti nije jasno. A čudi me što su mi neke sranje defke ostale.
pajser od moda???
Ууууу, шта ми рекла! :)
Ниско, ниско.
Pa vratite curi defku, neće vam sajt propasti. Imate i vi trash materijala koji vam je živ.
Džimi, leba ti što to? Ajd da razumem da si mi obrisao "Baterije nisu uključene" ali defku "Zapušten" i onu, ne znam ko je tu dirao, "Psihološki rat", ne mogu da razumem.
Džimi, naćiću te u gradu. :D
Ja to ne bih tolerisao.
Slažem se. :))) + milion
Е ако јој не дате банану због пајсерисања...
Имам ја вишак банана.