Разноразно питање

1. Slucajno sam napravio jedan zoom in, pa mi je na Vuki sad sve malo uvećano. Kako ide zoom out? Znao sam ranije, al' zaboravih...

2. Цтрл и минус.

3. ili ctrl i strelica dole :)

4. To mačke! Blagodarim.

5. da li deca mogu biti sujeverna ako ih tome niko ne nauči? mislim, ako im niko nikad nije ni nagovestio za tu pojavu. ako me razumete :)

6. Не могу бити сујеверна. Сујеверје се покупи од родитеља и средине. Исто важи и за страхове. Дете се никад неће бојати нечег уколико није претходно имало лоше искуство с тим.

7. hvala džimi. nekako sam znala da ću od tebe dobiti odgovor :)

8. А можда и нисам у праву. :) Неки психолози имају теорију да је сујеверје урођено, па да су чак и неке животиње склоне сујеверју, сад баш читам нешто. Мада ја мислим да је то код животиња опет емпиријски условљено.

9. a jel se podrazumeva pod sujeverno ako neko misli negativno da bi se desilo pozitivno, i obrnuto. i kako se zove ta pojava ako nije sujeverje?

10. Ahahahahahhahaha, a koje su to životinje sujeverne. Meni nešto padaju na pamet zečevi i konji. Mislim, zečije šapice i potkovice :)

11. Hahaha, sujeverne zivotinje?! Se zezas? :))

12. А био је и Стефана Костића дупли једно време

13. pa znam da je njegov dupli, zbog toga mi i cudno. :)
    hvala.

14. Погледај у претрази, има милион дефиниција на ту тему. Можда зато, кажем, нисам је ја обрисао.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.