Реално , сваког од њих сам покидао 1 на 1 и објективно и нису ништа бољи од ових са списка , и добродошли су у репрезентацију наравно.
Бојан х 3 , само се ти пријави , мојне ништа да бринеш , имаћеш и квалификациони меч против мене, да видим какав си , лоло , ал мало касније сад морам да једем...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Haxball je zivot ostalo su sitnice
Много смо јаки :)
Ehej, da se napiše da je od mene potekla ideja za ovo...
iiii mislim da bih ja zato trebao da budem kapiten... :)
Ja sam sastavljam kadetsku reprezentaciju :DD
Jel' mogu i ja da igram? Sad sam ušao prvi put, deluje super :D
Вежбај јоцко, вежбај !
Uhhh.. Nije lako!
Ма само ти вежбај
Дуб није успео да уђе у тим...... контролна провера опет за неколико дана...
Evo, javljam se ja u tim.
Pozicija - polutka.
Javljam se na duznost al verovatno ce me izbaciti jer ce se Laki uplasiti za svoju kapitensku traku kad bude video kako igram...
Realno Dotter, ja, Smarko, Dušan10001 smo jači :)
Јесте курац аххахха
АЈДЕ ДА ИГРАМО !
Реално , сваког од њих сам покидао 1 на 1 и објективно и нису ништа бољи од ових са списка , и добродошли су у репрезентацију наравно.
Бојан х 3 , само се ти пријави , мојне ништа да бринеш , имаћеш и квалификациони меч против мене, да видим какав си , лоло , ал мало касније сад морам да једем...
JA sam najbolji u HexBallu iako ne znam kako se to igra pošto NEKO neće da mi da link
E, je l' mogu i ja da se prijavim za poziciju u timu?
http://www.haxball.com/?roomid=994f491911cddcc10071298173e8f25b35a2859cfb26f13b7615d37de1c5a2bb&pass=1
ДОЛАЗИТЕ ДА ИГРАМО
PASSWORD?
Laki aj posalji mi na pvt kad da igramo nocas jer cu morati na trening jos malo...