Џанки шта ти је , и они су са вукајлије м имају право људи да играју а Смарко је доказано добар.
Смарко је примљен у репрезентацију.Има га на ширем списку.
vido sam laki mislio da je stara tema samo promenjen naziv ima post na dnu prošle strane al je dzanki spamer postovao pa je završio na dnu strane u roku od odma
Душане оћеш ти у репрезентацију?Да би ушо на шири списак мораш да играш квалификације са Џанкијем , јебига , ипак те не познајем толико добро као играча :)
Од 5 текми довољно је да га победиш једну да би упао. 1 на 1 ,3 минута без лимита на голове.
СМарко оћеш у репрезентацију , требају нам такви квалитетни голгетери као ти?
Ма дааај хахахаахах
Može, može... Nešto mi dušan poslao na pvt za to, ali nisam skontao šta
Ало бре, прво да одиграмо 3 на 3 да вас одеремо..
Џанки шта ти је , и они су са вукајлије м имају право људи да играју а Смарко је доказано добар.
Смарко је примљен у репрезентацију.Има га на ширем списку.
Ko su bre pandani???
Добро, како оћеш..
Koji li su ti pandani jebem ih nenormalne
Pandani nisu igrali jer je cara banovan i onda smo odustali...
Inače to smo Cara, dušan i ja.
mare pvt
Ви који сте се изгубили прочитајте први пост прво.Ево га овде http://vukajlija.com/forum/teme/20341?strana=1
Ајде да играмо
vido sam laki mislio da je stara tema samo promenjen naziv ima post na dnu prošle strane al je dzanki spamer postovao pa je završio na dnu strane u roku od odma
Pandani ONI JEBU(Sem Care on me nervira)
Душане оћеш ти у репрезентацију?Да би ушо на шири списак мораш да играш квалификације са Џанкијем , јебига , ипак те не познајем толико добро као играча :)
Од 5 текми довољно је да га победиш једну да би упао. 1 на 1 ,3 минута без лимита на голове.
Hoće li neko napraviti sobu više? Hoću i ja da probam.
mož
E, a kad ćemo da imamo ove mečeve... pripremne, nepripremne, da se heftamo malo
Inače grb je majka sa sve plusem i minusem
Ко оће у тим ИГРА СА МНОМ