HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. ali kapiraš li da moraš da nađeš igrača i da očekuješ rezultate posle dva tri kola, jer realno morate da se uigrate. Boli me kurac ko će to da bude, ali eto, to je moje mišljenje, mora i neki poraz da se istrpi.

2. i meni je lagovalo pocetkom druge, a poslednji minut prve sam gledao ekran krivo, morao sam da pricam na telefon :D
    osim ona 2 gola a la Dzankee, bili smo prosecni...
    EDIT: Reme je u pravu...

3. Naravno reme...lepo smo igrali a CELO DRUGO POLUVREME JE JEBENO LAGOVALO i njih 20 je uslo dok smo igrali

4. dobro ali to ne znaci da bipobedili da nije lagovalo...
    dok se uigramo bicemo dobri, pa da se ne obrukamo do kraja, bar 7 da budemo :D

5. ako ostanem kapiten bicemo boljsi

6. ovako, Madafaka i ja u napadu zajedno prvi put igramo, jebiga, ni ja ne znam kako se on kreće a ni on ne zna moje kretanje, to ti je prvi problem. Potrebna su dva tri meča da bismo počeli da se kapiramo i tad će izgledati bolje. Ovako sam ja njemu par puta zasmetao, a i on meni isto tako par puta, mada to je trenutno razumljivo.
    Druga stvar, nazad moramo da budemo čvršći.
    3. Sad može samo na bolje da ide.

E da i dadoh svoj prvenac na debiju, bio sam na granici ofsajda, al pravovremeno dodavanje i isto tako pravovremeno uletanje i gooooool, k'o Inzagi. :)

7. Bilo bi lepo da izmedju sezona odrzimo jedan sastanak, na kome bi napravili rekapitulaciju ove sezone i kupa, izneli misljenja i utiske i eventualno nesto promenili.

Reme ja sam na prvencu u medjuforumskoj ligi dao 2, kad se vec hvalis ;D!

8. Џанки је разочарао и изневерио очекивања јавности.Добио је ултиматум јуче.Тим нема времена да експериментише на дуге стазе.Ову међуфорум лигу сматрам једним затвореним системом који за циљ има одржавање форме, доказивање неафирмисаних играча , устаљивање и напредовање већ доказаних , испробавање разних тактика и система али опет , очекује се и повољан резултат.
    Џанки је смењен.
    Нови капитен је Ксела.

9. Vidim da si ocekivao da za 2 dana napravim ekipu koja ce da pobedjuje?

http://vixxiv.net/wp-content/uploads/2010/07/picard-facepalm.jpg

10. Nije to vazno Dzankee. Samo imajte u vidu da kapiten mora da igra. Prosli put kada sam ja organizovao jedan mec izgubili smo sluzbeno jer sam ja otisao kad su dosli Srbin, XelA i Dzankee. Ne kazem da XelA igra lose, ali je pricao nesto kako ne igar dobro ili mu se ne igra, ne secam se bas.

11. Није обавезан да игра , мора да се појави у соби.

12. XELA je sad zainteresovan za ligu, tako se menja misljenje, to je to.

13. Bio je bre on od pocetka zainteresovan, ja nisam zbog organizacije al kad nece niko...

14. Jeste a pre 24 sata, mene boli kruac za ligu i necu da igram u toj ligi

15. Nadam se da ce madafaka odraditi Jorgandzijin dres , posto ja ne znam koji je font tacno koriscen ovde .

16. Sa dse ni ja ne secam, ali uradicu mozda veceras. danas ima da se ubijem od posla :s
    sutra ce biti sigurno...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.