HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Činjenica je da moramo da vežbamo, a ne da se branimo sve vreme i da čekamo da nas ukenja gol.

Savetujem vam da organizujete treninge reprezentacije , za igru 3 vs 3 , odredite odredjene postave , pozicije igraca , trenira se timska igra i tako to.

Problem je u tome što svi mi igramo uglavnom na classic terenu, i to 2 na 2. Potpuno se pogubimo kada izađemo na big teren, i kada nas je po trojca ili četvorica u timu.

Slažem se sa Šokerovim predlogom da bi trebalo da organizujemo treninge.

2. Ma igramo i mi dosta 2na2 na klasiku ali u zadnje vreme igramo dosta i ovo. Zanimljivo je, ima mnogo manje fuserskih golova nego na klasik terenu jer lopta posle odbitaka moze da predje mozda pola terena, nikako ceo kao na klasiku. Malo treninzi, malo ESL mecevi sa strancima i to je to.

Sto se tice ponasanja sinoc, bilo je ok. Dzanki je par puta nepotrebno pizdeo sto sam ja imao dvojnika ali to je praksa kod nas na forumu, ima par likova koji svako vece uzimaju nadimak nekog od nas i tako prave pometnju, s tim sto smo mi vec navikli a i znamo ko kako igra pa lako provalimo.

3. Dzankee je igrao sinoc ? Mes'cini da nije.

4. Nije Džanki, ja sam.
    Iritiralo me je baš, nisam znao šta si ti napisao a šta lažnjak...

5. Au, moja greska, Xela je bio.

6. DUŠANE, REME, IMATE ŠIFRU I LINK U PRIVATNOJ PORUCI!

7. Ајмо да се окупљамо полако за ППП , видим Сенка неће моћи оде негде , нема везе , ваљда можемо без њега :))
    То , може ли тај хост?

8. Izgubili smo protiv TDE, nemam zamerku ni Džankiju, ni Dušanu, ni Lupusu, problem je bila uigranost, ali to ćemo rešiti :)

9. Ајмо мало опширније , желимо пикантне детаље...

10. Uslovi bili odlični, ping se meni nije peo iznad 60, prvo poluvreme smo krenuli savršeno, X bio do 3. minuta, onda su iskoristili grešku i poveli 1:0, onda minut kasnije otprilike, još jedna, ista greška i 2:0 ne sećam se tačno ko je sad napravio koju, bila je neka glupa, tipa sva trojica krenuli na loptu i ovaj samo ćušnuo u gol pored njih.
    Drugo poluvreme smo takođe počeli dobro, ali već se primetio pad morala ili čega već i nije im se igralo, primili 2 gola na brzinu i onda držali rezultat, 3. gol pao 6 sekundi pred kraj kad su se već svi opustili skroz... Moglo je bolje, sad se oni uigravaju u sobi i biće bolje :)

SUTRA U 21:00 IGRAMO MEČ PROTIV PIVOPIJA, IZVEŠĆU ISTU POSTAVU, REME ĆE BITI IZMENA!

11. E ne mogu sutra da igram, nisam kući u to vreme. Jebiga, bolje odmah da ti javim.

12. Дајте линк од собе и ја би мало да се уиграм пред меч...

13. Dobro je da mi nisi odgovorio na PVT!

problem je bila uigranost,

jer smo Dzankee i ja veoma neuigrani...

JAVLJAM SE ZA SUTRASNJI MEC!!!

Da ti ne promakne!

14. Madafaka zvao bih ja tebe ali već smo ispunili kvotu sa igračima i izmenama tako da bih ti za džabe davao lažnu nadu.

15. Ali kontam da treba da mi odgovoris, kazes lepo nema mesta i kraj, ovako dzabe trosim reci... :D
    ok...

16. Laki koja je šifra protiv PPPa?

17. Сремски Нинџо , погледај свој ПВТ форум , и доведи твоје јаране да се одмеримо прописно.Чекамо вас....

18. trebali vam igraca, dok sam tu? Imam 97, poena, maloprije sam imao 100 :D hehe

19. Значи успео си !То је већ релативно сад , пробио си баријеру!Добродошао у репрезентацију!Добијаш линк на пвт

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.