U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ti ćeš da budeš savezni dud, može? lol
http://www.haxball.com/?roomid=0952f3ecf40d6163395c86c9f1abb7d9bc55324a59f448aea2b1b82dfabd4093&pass=1
Šifra: vuka
ojojojojo igramo li u pola 11?
То је ушао у репрезентацију.То , одабери број за свој дрес.
Мадафака , уради већ једном Јоргану дрес са бројем 12.
Иначе ., видео сам онај ваш дебакл против разјареног клана.....
Vukajlija - Razjareni klan 3:7
Krenuli smo odlično, oni poveli, mi obrnuli na 2:1, ali kada je pao njihov drugi gol sve je otišlo u kurac, pala je koncentracija, smuljali su odbranu, i jebiga, šta da se radi.
Игра у одбрани нам је била катастрофа. Конфузно до бола, али то је све последица неуиграности и непознавања Биг терена. Лаки, Ксело и остала масонеријо, ајде организујте увече тренинге или тако нешто 3 на 3 на биг терену. Али да играмо а не да буде ситуација да од 6 присутних људи један дрка курац, други виси на фејсу, трећи пише дефиницију итд...
ЈА могу да организујем такав тренинг али он би служио искључиво за уигравање репрезентације , СХБ лига ме не занима....
Добро, онда би могао неко кога занима...
Nije, veruj mi, vas trojica ste se uigrali (ti, madafaka i Dule) ali Tole je gurnut prisilno u poziciju koja mu ne odgovara, kada Dule igra znaš i sam da je odbrana skoro savršena.
Јесте, одбрана је тада добра, али у нападу смо слаби. Морамо да вежбамо пасове, на биг терену само пасови играју. Не можеш ту да `ваташ на неке румунске форе као на класик терену.
Danas je bila ista situacija kao protiv Dabl Šota, poveli smo, a vi ste ih pustili da se reorganizuju, i prepustili im loptu, uz konstantno napadanje izvukli bi još golova a samim tim i pobedu!
Тачно, не знам шта нам се деси кад поведемо. Ево полазим од себе, први ја се узентам и зајебано ми да кренем напред јер може да се некако говњиво одбије и онда у курац...
Prenosimo direktno iz geta ...
Sta je ovo Laki, ksela gubi sa po 5 gola razlike, a ne dajes mu otkaz kao meni?
Не разумем Шокеру, хоћеш да будеш капитен?
Zbog toga postoji odbrana, ne moraš da brineš kad je Dule u odbrani :)
Glavu gore, ima jos utakmica ;)
Razjareni je trenutno drugoplasirani klan i uz nas ( Double Shot) i TDE mozda najaci klan u ligi. Nas su juce pobedili 3:0 mi smo njih u prvom mecu, tako da ima jos krljanja do kraja sezone.
Steta sto niste poceli od pocetka da igrate, malo ruzno izgleda to deveto mesto, zasluzujete vise...
Duh zli me spopade pa Džanki priča iz mene .
Sta je ovo Laki, ksela gubi sa po 5 gola razlike, a ne dajes mu otkaz kao meni?
Ako se većina igrača koje sam zvao složi ja ću se povući, nije problem.
Знате шта је проблем са капитенима тог тима на СХБ-у? Сви причају само после утакмица о грешкама и проблемима , али све у форми "како јеботе , не разумем" , некада ни то.Капитен треба да зна врлине и мане свих играча да буде добро упознат са њиховом игром и да познаје философију и физику саме игре.Мора да организује и да наређења ПРЕ саме утакмице , па ако не иде да проблеме решава у ходу.
Пробај да мало више радиш са својим изабраницима , резултат мора да дође....
Џанки , добро питање ..... али ко би иначе још могао да води екипу?
Laki, poznajem ja svoje igrače, to nije problem, danas je problem bio to što Dule nije bio tu, pa je igrao TOle, poznajem njihvou igru, i njihove pozicije, ali sam morao da gurnem TOleta nazad jer su i Madafaka i Lupus slabi pozadi. I opet da ponovim, povućiću se, nije problem, ali samo da kažem da ja imam 2 pobede, dok nijedan prethodni nije imao nijednu.