Upravo sam odigrao kvalifikacioni mec sa TO-om za ulazak u reprezentaicju, odigrali smo 3 utakmice od cega sam dobio 3:0 sto znaci da sam kod nejga prosao, i zeleo bih da se jave Dzanki i Jorgandzija da i sa njima odigram utakmicu kad budu imali slobodan termin.
Upravo sma odigrao kvalifikacioni mec sa Jorgandzijom odigrali smo 4 meca rezultat je 3:1 za mene sto znaci da sam kod njega prosao, ostao je dzanki od njih 3 sa kim nisam igrao zamolio bih ga da se javi kad bude slobodan da odigramo taj poslednji mec...
Hteo bih da se prijavim za reprezentaciju da me testirate ili koji kurac kako vec ide ako je ikako moguce?xD
Ооооо мачићи , лепо лепо , ел треба нешто да едитујем у првом посту и како , кад сам веч ту ? Него ко вам је капитен и селектор екипе ?
И да , Кузмана у репрезентацију!Кузмане имаш моју моралну подршку! :))
Лаки ја сам тренутно селектор репрезентације, али немамо председника савеза , и не знам да ли си унео ово последње коло у табелу, види то
jebem vas promenili ste sifru ne mogu udjem, koja je sad?
Laki, imaš pevete.
Hoce li neko da mi odrgovori u vezi prijave za repku, ko je glavni odlucujuci u reprezentaciji?
Polako da razradimo to. Biće još sastanaka, i onda ćeš precizno biti informisan.
O cemu cu biti obavesten, mislis oko kvalifikacionih meceva?
Kako komplikujete...alo ovo su kruzici koji trce po terenu, nije bog zna sta
Kako komplikujete...alo ovo su kruzici koji trce po terenu, nije bog zna sta
Ban na osnovu spamovanja.
Šifra je vuka. :)
Bolje da komplikujemo nego da tražimo da vodimo nešto i onda zaboravimo na to, pogledaj prvo sebe pa komentariši o drugima.
Upravo sam odigrao kvalifikacioni mec sa TO-om za ulazak u reprezentaicju, odigrali smo 3 utakmice od cega sam dobio 3:0 sto znaci da sam kod nejga prosao, i zeleo bih da se jave Dzanki i Jorgandzija da i sa njima odigram utakmicu kad budu imali slobodan termin.
potvrdjujem! :)
Hoces sada :D
http://www.haxball.com/?roomid=bfe12c061ffed6a35f4784f5032fdbb5aecbb85f8a002d6a139039914448c9b6&pass=1
hocu udji ovde..
puna soba
Пробај поново
И само да напоменем за оне који не знају, ако у собама видите некаквог колета знајте да сам то ја
http://www.haxball.com/?roomid=eef284af5ca4d53f6cc1839208676d65914cd10570093cde1e6e351c6abc3f14&pass=1
Rekreativna...
Upravo sma odigrao kvalifikacioni mec sa Jorgandzijom odigrali smo 4 meca rezultat je 3:1 za mene sto znaci da sam kod njega prosao, ostao je dzanki od njih 3 sa kim nisam igrao zamolio bih ga da se javi kad bude slobodan da odigramo taj poslednji mec...