HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

  1. Zajebite to sa slanjem šifre preko poruka, naporno je previše, smislićemo novu i podelićemo i tako svaki put kad je provale.

  2. Dzanki nije ti ovo ko poslednji pobednik tema pa da moraš bilo šta postovati kako bi pobedio . :)

  3. oće neko da pravi?

  4. Ljudi, evo vam sajt za ESL Europe sajt, tj. za deo posvecen Haxball-u. Ovo je trenutno najveci sajt za Hax u Evropi, koliko znam, i stalno se igraju neki mecevi, turniri, svasta nesto...

    http://www.esl.eu/eu/haxball/

    Mi sa parapsihopatologije imamo tamo ekipicu i igrali smo juce jedan kup 4 na 4, ispali u cetvrtfinalu (2:0 i 4:2) od kasnijih pobednika (Ukrajinaca pojacanih jednim Svabom), koji su posle nas umlatili polufinaliste i finaliste samo tako. Uslovi su ne bas skroz idealni ali je igrivo uzevsi u obzir da su protivnici daleko. Cak u osmini finala, kad smo izbacili ljigave spanske picke (hteli da varaju, gejovi), host nam je bio neki lik iz Engleske i radilo je ekstra dobro.

    Evo link za turnir od juce a zatim i link za nasu ekipu tamo. Mozete i vi napraviti Vukajlija reprezentaciju pa da igramo nekad i zvanicne meceve, a ne kao onda iz zajebancije.

    http://www.esl.eu/eu/haxball/4on4/openingcup/rankings/

    http://www.esl.eu/eu/haxball/#/eu/haxball/team/5662424/

  5. Ауууу, фала матори.

  6. A vidi, zajebano je sa strancima nekad, tj. cesto, zbog jebenog laga. Mada je nama juce sa Madjarima, spancima (namerno malim slovima, mater im prevarantsku) i Ukrajincima radilo podnosljivo... znaci, ima laga ali mislim da je jednako obema ekipama pa su uslovi fer i sportski. Inace, igra se tako da oba tima hostuju po jedan mec i uvek je gostima mnogo veci lag. Posteno. Naravno, mogu se igrati i nasumicno mecevi, ima neki generator koji trazi protivnika u realnom vremenu, nekoga ko je na sajtu u to vreme. Postoje rang liste od 1 na 1 do 4 na 4, valjda... ma videcete i sami, uostalom, mada je sajt malo i komplikovan.

    A ovo sam vam dao jer kontam da je bolje da ima sto vise zvanicnih ekipa iz Srbije. Nas je valjda 8 u ekipi a vas ako ima vise, napravite dve.

  7. Хмм...видећемо да смислимо нешто..

  8. Занимљиво.Видећу какав је систем.

  9. Ајде Лаки, провери, па да праимо екипу

  10. Регистровао сам се и регистровао нам екипу , ХБСВ , морате и ив да се региструјете на тај сајт како би приступили тиму.

    И имам јебени проблем са постављањем логоа

    увек ми избаци ово ма каква величина логоа била а користим лого са прве стране..

    The logo does not have the correct dimensions. It needs to be at least 180*180 pixels large and has to be squarish.

    Шта да му радим?

  11. Мора да буде квадрат, и 180 пиксела, лол.

  12. Браво Џанки , ја стварно нисам знао да то пише ........ све је тако јебем му матер ал увек избаци тако

  13. Јел оће сад ?

  14. Види куравела ,сад постави .......а исто све било ........... ццц
    Ајде региструјте се.....

  15. Ево ја сам се регистровао

  16. da stavim nesto za Clan tag?
    npr HBSV

  17. Одо у теретану, после ћу.

  18. Ја сам ставио ХБСВ клан таг, него како да уђемо у ХБСВ тим?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.