Hteo sam malo da odmorim od Vukajlije, al sam ušao da vidim šta ima na ovoj temi...
pa nisam mogao da ne odgovorim, senko tvoj predlog dobija veeeeeeliko NE (font size 72)
taj koji pobedi na tom turniru jeste dobar ali da dobije 1 utakmicu može i neki user koji igra bunker, a 3 pobede su već pravi skil... ne slažem se nikako...
EDIT: možda me ne bude nekoliko dana...
Kao skaut reprezentacije, uz pristanak ljudi iz saveza, osmislio sam sistem kvalifikacija, koji će vam omogućiti da lakše dođete do slave koju sa sobom nosi dres reprezentacije.
Jednom mesečno, organizuje se takmičenje potencijalnih kandidata, najverovatnije po ligaškom sistemu (Znači svako sa svakim, po dva puta), igra se 1 na 1. Pobednik lige dobija šansu da igra kvalifikacije za reprezentaciju protiv L@kija, Džankija i Madafake, s tim što igra 3 meča sa svakim i dovoljna je jedna pobeda protiv svakoga od njih. Ukoliko izgubi, ostaje na širem spisku reprezentacije, a u slučaju da ispuni to, njegovi snovi postaju stvarnost.
Prijavite se ovde ko želi da igra, da bismo što pre počeli.
Само бих додао да остаје и стари начин квалификација , 3 од 5 против горе наведених и сва три тријумфа ,наравно , ко жели .. :))
Видим да има неслагања , а пошто одбор одлучује гласом вечине , ово иде на гласање.
Uhh, mislim da je sve ovo konfuzno, započnete nešto a onda ne završite do kraja. Prvo to kao sa reprezentacijom blabla i vidim da više i ne igrate, onda liga, vidimo da ni to ne možemo do kraja da odradimo, onda vidim neki turnirčići, pa sad novi način za ulazak u rep i opet u krug... sve dobre ideje ali se nijedna ne sprovede do kraja valjano.
Uhh, mislim da je sve ovo konfuzno, započnete nešto a onda ne završite do kraja. Prvo to kao sa reprezentacijom blabla i vidim da više i ne igrate, onda liga, vidimo da ni to ne možemo do kraja da odradimo, onda vidim neki turnirčići, pa sad novi način za ulazak u rep i opet u krug... sve dobre ideje ali se nijedna ne sprovede do kraja valjano.
Osećam se prozvanim što se tiče reprezentacije, pa moram da ti kažem da sam probao da ugovorim mečeve sa 7 jebenih foruma i svi su odbili.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Još jednom sam dokazao da sam najbolji.
XelA - Iz Senke 3:1
http://www.haxball.com/?roomid=d643bf49f637f914e5ddc4423f6aebb4365257dc481077c1c561bd2eb43a4477&pass=1
Dodjite, kome se igra.
Душан 1001 и Србин 1389 су нови чланови управног одбора.
Hteo sam malo da odmorim od Vukajlije, al sam ušao da vidim šta ima na ovoj temi...
pa nisam mogao da ne odgovorim, senko tvoj predlog dobija veeeeeeliko NE (font size 72)
taj koji pobedi na tom turniru jeste dobar ali da dobije 1 utakmicu može i neki user koji igra bunker, a 3 pobede su već pravi skil... ne slažem se nikako...
EDIT: možda me ne bude nekoliko dana...
ZA ! Madafaki su platili da kaze ne , ne slusajte ga .
Jednom mesečno, organizuje se takmičenje potencijalnih kandidata, najverovatnije po ligaškom sistemu (Znači svako sa svakim, po dva puta), igra se 1 na 1. Pobednik lige dobija šansu da igra kvalifikacije za reprezentaciju protiv L@kija, Džankija i Madafake, s tim što igra 3 meča sa svakim i dovoljna je jedna pobeda protiv svakoga od njih. Ukoliko izgubi, ostaje na širem spisku reprezentacije, a u slučaju da ispuni to, njegovi snovi postaju stvarnost.
Prijavite se ovde ko želi da igra, da bismo što pre počeli.
Само бих додао да остаје и стари начин квалификација , 3 од 5 против горе наведених и сва три тријумфа ,наравно , ко жели .. :))
Видим да има неслагања , а пошто одбор одлучује гласом вечине , ово иде на гласање.
Мадафака : НЕ
Одбораши изјасните се:
Senko, ZA!
Tako nece ostvariti snove...
mora da prodje turnir od njih 4, 5, 6 koliko ih već bude pa da pobedi nas 3...
nema teorije...
ЗА
1-1
Džanki odbor treba da odluči, a ti nisi mason :P
Što se tiče predloga: ZA!
ček samo malo, ako su ti turniri jednom mesečno, a pobednik ne uđe mora da čeka sledeći mesec i da opet pobedi?
Ne, mazohistički način ulaska i dalje ostaje.
Ja i Chavez smo tu vec duze vreme i cekamo do 10 . Samo da javim .
Osećam se prozvanim što se tiče reprezentacije, pa moram da ti kažem da sam probao da ugovorim mečeve sa 7 jebenih foruma i svi su odbili.
Ксела , ови те чекају за текму , играјте....
Dušan nije tu, ako smo on i ja mogli da čekamo 4 sata mogu i oni.
Evo ja i sam tu.
Svi tu sem Duba , kao i uvek ...
Evo cak sam i ja tu.