HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Laki druže, ja ne tražim da se povlačiš. Nego samo malo da se razbije hijerarhija koja je postavljena na početku i koja se tako drži tu, jednostavno smeta. Ne znam trenutno najbolje rešenje, ali da se kvalifikacijama onog tipa odredjuje ulazak u reprezentaciju? Neko pobedi sve, i ako se nekolicini vas ne svidi, vi da ga odbijete? Takve stvari su apsurdne.

EDIT: Šokere, ne seri.
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/718smiley.png/400px-718smiley.png

2. A daj brate dosta mi je .
    Chaveze ne serem , ako ne shvatas tebe niko ne pita nista , formiraju se chat sobe za petoro odabranih i bice kako oni kazu . Kraj .

3. Šokeru uđi ako hoćeš, ako nećeš boli me kurac.

4. Sto se nervirate bre zbog glupe igre

5. E užas, ne date mi da živim :D
    Evo vam moje mišljenje o svim timpredolzima, za obe teme i reprezentaciju i ligu.

1. Hijerarhija!
    Tito je osnovao SFRJ, on je bio prvi, jebe mu se on je vlast, možda je bilo boljih al boleo ga tuki... takoi mene boli tuki, ja sam dao ideju i neću se povući pa makar vi napravili jebeni puč!

Demokratija je sranje

Samo čvrsta ruka i pendrek u njoj, da viš kako svi problemi nestaju!

2. Odlaganje mečeva!
    Za sve mečeve sam bio tu osim za poslednji, za koji smo se kao svi (sva 4 člana, po 2 iz obe ekipe) dogovorili da odložimo, jednoglasno. I opet me boli tuki nek izgubim 1-0, nemam vremena sad moram da učim, ne dolazim ni na Vukajliju mnogo. U svakoj ligi je cilj da se igra fudbal, pazi čuda, ali ako ti protivnik ne dođe šta da radiš? Da nećeš da ga čekaš da se vrati s piknika? Boli te tuki pobedio si!
    I šta sad npr, ako Drogba ne dođe na meč jer je otišo da odnese tetki lek, njih 21 će da ga čekaju sat vremena, boli ih tuki, igra se bez njega!

3. Ulazak u reprezentaciju!
    Ovde se sprovode reforme! Član BojanBojanBojan ima da se testira iako je u reprezentaciji! Ako se ne pokaže izbacuje se, a mesto njega ima da se primi novi član!
    Članstvo zahteva da ste redvoni na Hax-u! Za tu priliku može da se održi taj turnir koji je senka preložio, a na kome bi učestvovali Bioshocker Chavez, Lupus, JamesBond i sedplas!
    Ako se taj format ispostavi kao dobro rešenje razmotriće se njegovo prihvatanje!

6. Ma, ja rčim sve vas.

7. Dud je najzajebaniji od svih!
    Aj' neko da igra sad...

8. Ja se iščlanjujem iz ovog saveza i lige.
    Kao prvo: Postoje samo dva člana koji mogu da naprave sobu (JamesBond i Senka), prvi mi kenja da sam trol i buni se što imam šifru, a drugi se zajebava dok igramo, ide na druge sajtove, nama laguje i ne može da se igra i onda se četuje u nedogled. Onda se neko smori zbog toga i uđe kao trol i serenda. Onda svi izađemo iz te sobe i odemo u neku drugu.
    Kao drugo: Dub nikad nije tu i ne možemo da igramo ligu očigledno.
    Kao treće: Smarate!

9. Ja ne bih da se prijavljujem ni za kakav tim i to, samo bih da dobijem šifru od sobe Vukajlija, pošto je često viđam, držaću je u strogoj tajnosti pod ključem koji ću da bacim u Dunav. Ne trolujem, ne spamujem i ne delim šifru bliskim rođacima. Hvala unapred.

10. Ja se iščlanjujem iz ovog saveza i lige.
    Kao prvo: Postoje samo dva člana koji mogu da naprave sobu (JamesBond i Senka), prvi mi kenja da sam trol i buni se što imam šifru, a drugi se zajebava dok igramo, ide na druge sajtove, nama laguje i ne može da se igra i onda se četuje u nedogled. Onda se neko smori zbog toga i uđe kao trol i serenda. Onda svi izađemo iz te sobe i odemo u neku drugu.
    Kao drugo: Dub nikad nije tu i ne možemo da igramo ligu očigledno.
    Kao treće: Smarate!

Mogu i Dušan, i Laki, i Čavez, i Dud i ja ponekad, al' nas mrzi :)

11. Pa Zeze, tebi je važnije da ti pričam kakve su žene bile na okupu nego da se dogovorimo kada da igramo. Druga stavka ti nije tačna, ja jesam tu, samo ne budemo tu u isto vrijeme. Mojne da si Ksela.

12. lololo, što se tiče žena, još mi nisi odgovorio na pvt, a što se tiče tekme ajde reci kad si tu da odigramo.

13. ZeZ pa ti i nisi u savezu! lololo

14. Može danas, kad god. A jbt nisam mogao sa ovima Nimic da igram za vikend zbog kurčevog okupljanja. 3 dana nisam zdrave pameti i čistog razuma ili kako to već ide, e ja nisam to.

15. madafaka sit

ZeZ pa ti i nisi u savezu! lololo

Evo učlanjujem se!

Sad sam član!

Iščlanjujem se!

Jel sad ok? xD

16. Madafaka daj pass tvoje sobe .

17. o cemu ti pricas Sokeru?

18. Aha to je soba za ESL mec...
    ne moze...

19. Nista , samo sad na Haxu vidim madafaka sit's Room :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.