HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Ma lozi vas/nas lik, ne moze ni jedna sifra.

2. Šta se ložite? Šifra je masoni piše u imeni...

3. Шифра је опет јебено проваљена , или смо је једноставно дали тролу који опет диже курац.
    Џејмсе ,ја сам јеботе....

4. JA SAM BONDE NE KIKUJ ME BRE KOJI TI JE KURAC VISE

5. Kikuje te laki sad... I ne smaraj sa trolovanjem...

6. SKINI MU ADMINA , JEL SI NESPOSOBAN ? IDETE MI NA KURAC VISE MRS BRE SVI

7. NISAM JA TROL NEGO NEKI TAMO DEBIL , A VI JOS VECI .
    POLOMICU NESTO !

8. Nosite se bre , kreteni , dodjem da igram , vi se izivljavate ...

9. Nek ostane stari sistem za šifru al nek svako na ovoj temi napiše ULAZIM da se zna da je on a ne trol i tako admin kad uđe neko pauzira na časak meč i proveri dal je taj što je ušao trol ili ne

10. Dobra ideja, ali znaš kako će onda izgledati tema ? :D

11. E због тога испада да није добра тема а трол није шашав , ја да сам на његовом месту опет би нашао начин да нас друкам и поред свега овог,али он то већ зна.Једино да опет мењамо пас и да не дајемо потенцијалним троловима.

И још једном само за тролија :))

http://www.youtube.com/watch?v=yZg7YookBDk&feature=player_embedded

12. Једино да опет мењамо пас и да не дајемо потенцијалним троловима.

Slažem se. Jedini način da se reši problem. Ali mislim da je glupo da ne damo nekome pass, jer sumnjamo da je trol, a da taj neko možda nije kriv.

13. Uvedimo sigurnosna pitanja.

14. Laki moramo da sazovemo vanredni masonski odbor u vezi trola.
    I SENKO POKRIJ SE UŠIMA! POJEB'O VAS TAGOE!
    EDIT:
    Što se tiče trola ja imam spisak svih ljudi koji su dobili šifru tako da ćemo videti večeras ko je potencijalni trol.

15. I SENKO POKRIJ SE UŠIMA! POJEB'O VAS TAGOE!

+1

16. Ahahahahhahaha...to je to pustanje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.