HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Srbine uđi na masonski čet odmah!

2. Ja samo da kažem da sam sinoć dobio šifru i da je nikome nisam davao. Danas sam pokušao par puta da uđem u sobu sa mojim nikom neko me je stalno kikovao -.-

3. KRETENU OD TROLA JEBEM TI MAJKU U ANUS USRANI !

KRETENU OD TROLA JEBEM TI MAJKU U ANUS USRANI !

4. BIOSHOCKER STAVLJA TUKI U VNAGOOOOO

5. kikovali ste me 5 puta

6. Одо смућкам цедевиту па да играмо са обилићем

7. Smućka li je više?

8. Ајмо да играмо

9. Braco Vukajlijo, jel bi odigrali jedan mec 3 na 3 protiv PPP-a tamo na ESL sajtu? Ono, da bude zvanicno.. Mi smo prijavljeni i na onu 3vs3 listu a nismo odigrali nijedan mec do sad pa nam preti diskvalifikacije zbog neaktivnosti, imamo jos par dana fore.. do sad igrali sve 4 na 4, pojedinacno isto peglamo svako za sebe, neki i 2 na 2.. ali 3 na 3 jos nista, i hoce da nas sjebu. Bolje da igramo sa nasima nego nekim strancima, zbog pinga.

Javite ako ste zainteresovani.

10. čini mi se da nismo ni mi tamo igrali ja se slažem al ne zavisi od mene ček kad laki dođe

11. Па и од тебе зависи Душане ,сада си и ти мудо у савезу :))
    Може Сремски ,наравно , али пошто играмо на ЕСЛ-у за организацију се обрати Мадафака Шиту.

12. okja cu nas prijaviti ali mogu tek u petak uvece, moze i Laki zna i on kako, valjda...
    sad sam u skoli ne mogu daNASS NISTA

13. Ma ovde ne mora neka zesca organizazija, nama je bitno samo da odigramo i da nas ne izbace sa liste.. moze i veceras, odradimo to sve na brzaka i zdravo djaci. Cucemo se jos kasnije.

14. Senko ti si debil , ja sam dzabe ostavio post .

15. Ko god udje sad u sobu Vukajlija sa mojim nickom nisam ja , zato sto sam trazio Lupusa u pretrazi autora da vidim dal je online da bih proverio da je on , pa s tim nisam video zadnje poruke .

16. Shoker je potpuno skrenuo...

17. Kako koji kurac da uđem kad je puna soba?

18. Stavio covek sobu za 8 igraca samo .

19. Шокере шта лупеташ на фб..

Бтњ, смислио сам како да провалимо трола.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.