HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. Pre svega da se izvinim saigracima jer sam morao da ih napustim.

Moji utisci:

Protivnici solidni, dosta slicni nama, tj neugirani ali imaju neki sistem igre koji je tek u razvoju. O nama manje vise tik iznad zlatne sredine.
    1. i osnovno senka mora da igra u reprezentaciji, bolji je od svih nas za klasu.
    2. Srbin je pokazao muda u napadu, ali kao vezni igrac nije dosta pomagao odbrani nego je kao i napadac (tj ja) cekao da mu neko baci.
    3. Madafaka solidan, nije nista posebno pogresio, kao zaneti u interu, bilo ga je svudje.
    4. L@KI je imao par gresaka, ali kao bedem u odbrani dosta dobro je odigrao. Par izleta u napadu, smirenost i pravorvemeno izletanje, ocekivano.
    5. dusan1001, je imao jednu veliku i jednu malu gresku, Velika je onaj gol sa distance, a mala je onaj nebitni gol kad su nas nakatali, par puta nas je spasio.
    6. I na kraju ja: Osim onog gola i asistencija dosta los, mada ni ja kao ni vi nisam navikao da igram na velikom terenu, ocekivao sam vise. Bio sam x puta na losem mestu kad su mi laki i madafaka dobacivali, i jos par sitnih gresaka koji su ispravljali ostali.

2. Sto se tice dusana, mislim da je mozda jedina ozbiljna njegova greska bila onaj drugi gol u onoj partiji kad su vas dobili 5:0, kad je pokusao da presece dodavanje/centarsut i nije uspeo pa su zabili "iz peterca". A i to je diskutabilno posto taj njihov koji je centrirao nije smeo biti ostavljen sam, sa toliko prostora i vremena za ubacivanje. Osim toga, mislim da je bio vrlo dobar. Najbolja stvar je sto covek hoce da brani i ne pravi kikseve. Mi na PPP-u takvog nemamo (kao imamo ali taj cesto popizdi pa ode napred), stalno se menjamo na golu...

3. После ових утакмица мислим да немају право да се називају "елитом српског хексбола".
    Него , ја и даље сматрам да сам крив за пораз.Промашио сам оно што никада не машим, на крају , у овертајму , да сам погодио све би било готово ,а само мало ми је фалило.Неверујем....

4. Meni je samo drago što se reprezentacija aktivirala posle toliko vremena. Do sada je bio odigran samo jedan meč i to mi je bilo glupo. Vidim da se radi nešto po tom pitanju.. Samo napred ! :)

EDIT:
    Senko ne može da se uđe u sobu.. puna je -.-

5. Laki, prijatelju... ja mislim da je taj forum napravljen sa ciljem da se registruje sto vise srpskih (dobrih) "heksbolasa", a ne da bi ovi sto su ga napravili proglasili sebe elitom. A sve i da nije tako, morace da se dokazu jos mnogo puta da bi im svi to priznali.

I ja ovo shvatam prilicno ozbiljno ali imam utisak da neki od vas ipak nekad malo preteruju :)

6. Jesam rekao da nisu elita, dobro, dobijao sam ih 1 vs 1 gde sam najjaci, a oni mozda i nisu , ali eto :D

7. Из Сенке - је постављен за тренера репрезентације.Има највеће знање и вољан је да га подели са нама.Први тренинг је у уторак.

----------
    Од данас можете да се пријављујете за месечни квалификациони турнир за репрезентацију.Игра се по систему лиге свако са сваким.Траје један дан.Победник добија шансу за улазак у репрезентацију,Такмичење организује скаут у тренер , Из Сенке.

8. evo ja se prijavljujem

9. Senka je dobar igrac, dobar potez.

10. Stele, jebote, juce i danas sam pokusavao da upadnem u tvoju sobu i prvo mi je ping bio 180 a posle nisam mogao ni da udjem, izlazila mi ona greska... popizdeo sam bio.

11. L@KI: Uzmi u obzir da je ta ekipa Serbian Haxballerza odigrala svoj mozda drugi-treci, sa ovom postavom izgleda i prvi match zajedno, a forum je jos u fazi skupljanja igraca i malo veceg aktiviranja nashih igraca. A takodje ovaj tim danas definitivno nije nasha prva postava, ima tu jos mnogo dobrih igraca i nadam se da cemo napredovati kao tim :)

12. Све је то лепо Милоше али и ми смо били у истој позицији.Ово је нама други меч , тако да смо ту исти :)) најбољи играч нам није играо м тако да се цела концепција сјебала.Ал биће боље други пут.

13. vama je mozda drugi match u postavi 5v5, ovako ste vec igrali i kolko tolko se kontate, igrao si sa ovim igracima dosta puta dok ova danasnja ekipa mozda nikad nije ni igrala zajedno, i sam si video da je bilo dosta izmena. No to nije ni bitno, igracemo se jos ( ispada ko da sam predstavnik HS a nisam niko i nista xD).

14. MIloše jel bi igrali tu miniligu međuforumsku kad bi pokušali da organizujemo

15. 99.99%, ovo 0.01% je ako francuzi promase Libiju s avionima pa slucajno koknu nas :)

16. Пријављујем се.

17. Prijavljujem se za ove treninge i kup naravno .
    I da gulim bananu 20 dana samo da znate :D

18. Nindza brate, nemam jak net, ali nemoguce da je ping oko 180? :D

19. Hoću i ja- Šta se radi, mrzi me da čitam?
    :D

20. Delovalo mi je jutros da igra radi brze , da upravu sam bio :

Update!

Changes:

Increased the display frame rate of the game to 60 FPS (was 30 before).
    Made the game logic speed independent of frame rate (slow computers unable to run at 60 FPS will be able to play just fine). This also fixes the lag caused by the host changing tabs in his browser (although the ping will go up a bit the game should remain playable).
    Changed a Flash setting (wmode=direct) which drastically improves the rendering performance (needed for smooth 60 FPS). Unfortunately on Windows this setting also reduces the quality of the text rendering, but the performance increase makes it worth it.
    Fine tuned the network code a bit, the game now uses less bandwidth and the latency should be slightly improved.
    Players with admin rights are now marked by a yellow nickname in the player list.
    Note that the physics are completely unchanged (previous versions of haxball were running two steps of simulation per displayed frame).

Enjoy!

Koga mrzi da cita evo najkrace moguce : Sve se svodi na tecniji rad igre i dodatak da su imena admina pozlacena .

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.