HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. I meni se cini da sada bolje ide, ali to opet ne znaci da moras da bezis kad te pobedim :D

2. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju...

Aj da igramo :
    http://www.haxball.com/?roomid=9a7f5eaba8b8fedab68822783ac957caec60a8773a9005c9cc0d1d1cfa9af2c5&pass=1

3. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju

X2 Ako je ikako moguce ovo.

Jos nesto, Bonde i Senko kad hostujete sobu i zatvorite je, obrisite post na forumu ili samo link iz posta. Desavalo mi se 1000 puta da probam da udjem kad ono prc.

4. Jos nesto, Bonde i Senko kad hostujete sobu i zatvorite je, obrisite post na forumu ili samo link iz posta. Desavalo mi se 1000 puta da probam da udjem kad ono prc.

Ok :)

5. U koliko sati je sutra trening?

6. Ајде да играмо!!!!!!!!!!!!

7. Ja bih voleo da me senka trenira, ali ne želim da pokušavam da uđem u reprezentaciju

X2 Ako je ikako moguce ovo.

Сенка је репрезентативни тренер.Ви немате амбиција за турнир и репрезентацију.Да ли је потребно да вам кажем закључак?

U koliko sati je sutra trening?

Сенка то организује.

8. Kad je trening?

Nego, ajde sad da igramo

9. Hteo bih još jedan čelendž za rep.

10. Дивно Чавезе добићеш га , него противници за лигу те чекају :))

11. Ајде ЧАВЕЗЕ, ОДМА!

12. Super.
    U jbt, gde? Kako sam se izgubio sada, haha.

13. Ајде прави, и у ПВТ ми шаљи линк од собе

14. И мени , пошто сам и ја тестер.....лоло

15. sa mnom tek sutra mozes...

16. Није прошо тест..

Лаки, ево доказа да сам у форми

Џанки Чавез 3:0

17. Ни хуго...

џанки хуго 3:0

18. Сенка је репрезентативни тренер.Ви немате амбиција за турнир и репрезентацију.Да ли је потребно да вам кажем закључак?

Izvini, ne znam šta mi je ovih dana. Konstantno zaboravljam da sam smrtnik.

EDIT:
    http://www.haxball.com/?roomid=16b7a903cdb3d3f476764c77590e30975a65f37141854640f59946c017c949f3&pass=1

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.