HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. super...
    za sad smo tu ti i ja... doci ce i Dzankee...
    to je super sastav...
    EDIT: XelA ko moze da bude host sem Bonda, senke i remea?

2. Ja mogu da probam ali ne obećavam ništa.

3. Ако затребам и ја сам ту, ал видим да сте већ окупили екипу

4. trebas nam i ti...
    za prvu ak Dzanki ne dodje...
    XelA, Srbine, Dzanki imate PVT...

5. Soki popunjen je sve :(
    ali budi tu za svaki slucaj...

6. Madafaka dolazi...

7. Стеле, коме си сад попушио па сте добили службено?

8. Cekali smo 15 minuta,kapiten vam nije dosao....

9. Jaoo cekali ste 15 minuta...jaoo...nista brate...vadi kurton iz bulje i zakazuj kad ces da igras sledece kolo

10. Sad sam došao kući...

Kao prvo, izvinjavam se mojim saigračima zbog toga što nisam prisustvovao meču. U pravilima nigde ne piše da kapiten mora da prisustvuje meču.

Kao drugo, opet me je razočaralo ponašanje Burekdžija. Još jednom su dokazali da im nije stalo do igre, nego samo do pobede i 3 smrdljiva boda. Koliko sam razumeo, naš tim je imao dovoljan broj igrača i mogli ste da odigrate.
    Zaista ne shvatam koji je vaš problem...

11. Ne učestvujem u toj međuforumskoj ligi, al' sve neka sranja sa time. Ja sam ubeđen da kada biste odigrali svaku utakmicu koja je predviđena od početka do kraja, sa malo boljom organizacijom, da biste bili ubedljivo prvi. A sad ispada kao da ste očajan tim :P

12. Јабучило ми је преко приватне поруке јавио да не жели више да буде капитен комбинованог вукајлијашког тима на СХБ-у.Разлози су приватне природе.

Пошто је он људи који играју тамо био једини способан да одрађује то , биће тешко наћи адекватну замену.
    Изволте , пријавите се овде за место новог капитена комбинованог вукајлијашког тима у СХБ међуфорумској лиги!Мада највише очекујем од Мадафака , Кселе и Џанкија.

13. Ја се пријављујем!

14. Нема везе што се нико други није пријавио , дајем шансу Џанкију да се докаже као лидер тима.

Џанки , ствар је проста.Треба да уговараш мечеве са капитенима противничких екипа , на СХБ-у, теми за договор.Друга ствар је да обезбедиш хоста за текму ,мада то зависи од договора са другом екипом.Треће , да саставиш тим који по теби , има највише шанси да добије противника.И да све држиш под контролом у соби.То је то.

15. Правићу се да ово нисам видео......

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.