HBSV - ХексБол Савез Вукајлије

1. A u picku materinu bre , Reme dal mislis jebote ?
    Xela ima spisak svih koji su dobili sifru , neka se tim istim igracima ponovo posalje , glupo je da nekog izjebemo zbog jedne gluposti .

2. Ovako, ja moram da iznesem svoje misljenje pa vi kako ocete:

Sistem po kojem se igra kvalifikacioni turnir za reprezentaciju je dosta los.. Pogledajte na prvoj strani ko je u reprezentaciji. Dosta njih vise ne igra, pojedini igraju dosta lose. Dosla je neka nova momcadija koja igra mnogo bolje. Pre svih: Jorgandzija, Lupus, JamesBond, to....

L@Ki - Covek ne lici na sebe od drugog dela HBSV 2 na 2 lige. Ali po mom misljenju mora ostati kao kapiten, ako on ode nastace haos sa ovom mladjarijom.
    Xela - Ne moze se igrati sa golmanom u reprezentaciji. Njegovu ulogu mogu ko od sale da preuzmu Jorgandzija ili senka, plus su mnogo bolji u napadu.
    Sunshine - O sebi mogu reci da sam kao defanzivac veoma los, dosta sam oslabio i tek sam sad poceo ponovo da igram haxball rekreativno, do pre sam samo igrao ligu 2 na 2.
    Dzankee/madafaka - Nisam ih gledao cesto, ne mogu da sudim.
    Ostali na listi - Retko se pojavljaju, batalili su ovu igru.

Ubedjen sam da bi reprezentacija u gore navedenom sastavu L@KI, Xela, Dzankee, Madafaka i ja izgubila od ekipe

Senka, Jorgandzija, Lupus, Bond, i jos jedan...

3. Па сад.И Сенка је у репрезентацији , Јорганџија је од сутра у репрезентацији , а Лупус и Бонд не желе да играју за репрезентацију , тако су бар рекли пре неког времена , можда су се предомислили.
    Са списка репрезентације једино не игра БојанБојанБојан , а до скора није играо ни Јабучило али он се сада враћа у форму.Душан 1001 игра и даље повремено и добар је дефанзивац.Србин игра само лигашке и у паду је форме , опако у паду.Дакле , један или два играча из састава су неактиви.

Што се тиче квалификационог турнира , и то је разматрано и дошли смо до закључка да је то најбољи начин да се добије целокупна слика о скилу једног играча.
    Детаљније о томе , скаут Сенка :)) .

Ако нисте знали постоје 2 начина квалификација за репрезентацију , без аутоматског примања као победник лиге.

-------------------
    ЕДИТ: Јорганџијо , реци који ћеш број на дресу да имаш а да већ није заузет од неког другог , да ти направе до сутра :))

4. Ubedjen sam da bi reprezentacija u gore navedenom sastavu L@KI, Xela, Dzankee, Madafaka i ja izgubila od ekipe

Senka, Jorgandzija, Lupus, Bond, i jos jedan...

Никако.

5. Što se tiče mene ja izbegavam da igram za reprezentaciju jer ima daleko boljih igrača od mene, a i podlegnem pritisku kad-tad, imam slabe živce, ali baš slabe.

Što se tiče Jorgandžije i TOa oni ulaze u repku, ne znam šta je problem tu, Jorgan se dokazao kao ODLIČAN igrač, osvojio je turnir za ulazak u repku, a i sa Krajišnicima Prvu Vukajlija ligu tako da nema potrebe da ga proturaš među "alternativce" a i kada ti nisi bio siguran igrač protiv SHB mi smo hteli da ga ubacimo "preko veze" u repku.

Senka igra za reprezentaciju ne znam što si ubacio njega među "alternativce" i sem toga što je pokemon i igra prljavo, ali baš prljavo, razoran igrač.

Madafaka je odličan igrač, kao i Džanki, ali i oni su slabi sa živcima, i idu mi na kurac obojica (Madafaka malo, ali veoma malo, to se drži samo zbog one kuknjave sa rezultatom i tabelom) a Džanki me jebe u zdrav mozak u poslednje vreme, kao i ja njega, ali opet to ne poništava činjenicu da su odlični igrači.

Ti si se dokazao protiv SHB, odličan špic, sa Srbinom razarajući tandem!

Laki se kao i ja posvetio više organizaciji i zbog toga mu je opao skil.

Srbin ne igra u poslednje vreme uopšte, samo to što ga nahvatamo za ligu.

Bond i Lupus su posebna priča, slobodno mogu da kažem da su volovi jer neće da igraju za reprezentaciju, nadam se da neće da se ljute zbog toga.

Kapiram šta hoćeš da kažeš ali dosta toga si pogrešio.

6. Veruj mi da će ući, bilo preko Lige bilo preko turnira za ulazak jer čovek UBIJA kako igra :)

7. Veruj mi da će ući, bilo preko Lige bilo preko turnira za ulazak jer čovek UBIJA kako igra :)

+1

8. Па преко лиге , можда , преко садистичког квалификационог начина , тешко , преко месечног квалификационог , па , рецимо да су причали и за Јорганџију да ће ући лагано , кад оно.... :)) али наравно , желим му сву срећу у такмичењу , треба нам квалитет као што је он .Можда уведемо и још један начин оцењивања и критеријуме....видећемо....

9. Ja se izvinjavam nisam znao kakva je situacija vezana za Lupusa i Bonda.
    To bi mogao da preskoci kvalifikacije ako osvoji kup ? Ja necu igrati kup on i jorgandzija ce.
    Pa ako osvoje, dajte mu sansu da igra sa one provere sa tobom, madafakom i dzankijem..

10. Bond i Lupus su posebna priča, slobodno mogu da kažem da su volovi jer neće da igraju za reprezentaciju, nadam se da neće da se ljute zbog toga.

Ma ne ljutim se ja na tebe, nisi ni prvi ni poslednji koji će to da mi kaže :D

11. Можда уведемо и још један начин оцењивања и критеријуме....видећемо....

Možda sveukupnu igru, dovedemo 5 ljudi koje ćemo da treniramo i onda igraju protiv prve postave, i ko se pokaže najbolje ulazi u reprezentaciju! 1v1 igra nije neki dokaz o timskom kvalitetu, uzmi za primer Nindžu koji (izvini) nema pojma 1v1 ali zato razvaljuje timski, ili Remea kojeg bije kako ko 'oće 1v1 a opet je neprejebiv špic, i trenutno najbolji ovde.

12. Slažem se sa kselom 1v1 nije nikakav garant kvaliteta treba recimo da se igra ili kako je on naveo ili recimo da pitamo kandidata koju poziciju oće da igra recimo ako oće odbranu damo mu jednog reprezentativca koji igra napad i igraju protiv 2 reprezentativca ako se pokaže ulazi isto tako može i za 3v3

13. Laki realno imamo razloga :)
    I Dušan je nekad 1v1 gubio od Šokera sa 5 razlike, pa je par sati nakon toga protiv PPP ubio odbranu i bukvalno izvukao pobedu!

14. Све то ћемо решити у току паузе између сезона.Сада је приоритет завршетак првенства и купа , има играча који играју и међуфорумску лигу , и одигравање пријатељског меча са ППП-ом.

15. Sve u svemu, veoma aktivnih 7 dana nas ocekuju...

16. а до скора није играо ни Јабучило

???
    Čekaj, šta ja to nisam igrao od skora? Ja Hax igram skoro svaki dan po malo, i tako već par meseci. :P

17. nisi igrao sa nama puno... vise sa rekreativcima...

18. Laki uđi na masonski čet.

19. znaci sad sam i ja tu :D :D :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.